P.S. Mačiau dar vieną efkę su tokiu pat lipalu ant šono, tik labai greit prasilenkėm- matyt puraris buvo

o kada tu ieskojai? nes jis jau daugiau kaip metai vazineja panevezy.Nasas rašėCOLONkai sau ieškojau 2G buvau tokį raudoną turguh aptikęs su ferari lipduku ir ne vienukid rašėCOLONpanevezy yr 2G raudonas ir is jo ishsityciojo su purary lypduku, tik neiseina pagaut mano objektyvui to mitsojaučiu tas pats bus pas jus Panevėžy .
O ash shita Kauno auto turguj machiauNasas rašėCOLONkai sau ieškojau 2G buvau tokį raudoną turguh aptikęs su ferari lipduku ir ne vienukid rašėCOLONpanevezy yr 2G raudonas ir is jo ishsityciojo su purary lypduku, tik neiseina pagaut mano objektyvui to mitsojaučiu tas pats bus pas jus Panevėžy .
aš irgi Kauno turguj vis sutikdavau, toks storas dėdė pardavinėjo už 5800 Euro jei gerai atsimenu tai labai juokiausi, sakiau nebent už 3500 imčiau šitą ferarį, tai sakydavo gali vaikščiot sau toliau ir ieškot, o aš jam - tai gali stovėti su ja ir ieškoti kvailių toliauDzhedaj rašėCOLONO ash shita Kauno auto turguj machiauNasas rašėCOLON kai sau ieškojau 2G buvau tokį raudoną turguh aptikęs su ferari lipduku ir ne vienujaučiu tas pats bus pas jus Panevėžy .