Beje, kokia reali naudoto tvarkingo laisvu apsuku varikliuko kaina?
Naujo kaina ash ir pats zhinau. Tik... 3100LtMatosas rašėCOLONdidelė, paskambink į betkurią japoniškų auto dalių parduotuvę ir tau jie pasakys
nu ne 3100 lt kiek žinau ar 700lt kaštuojakaiser rašėCOLONNaujo kaina ash ir pats zhinau. Tik... 3100LtMatosas rašėCOLONdidelė, paskambink į betkurią japoniškų auto dalių parduotuvę ir tau jie pasakys![]()
Mane domina reali naudoto apsuku varikliuko kaina pas mus. Svarstau galimybe ish Ebay ji nusipirkti, nes kazhkaip sunkiai sekasi rasti LT, o permoketi nesinori
Manau jų tiesiog nėra arba niekas neparduoda- dėl to ir kainos niekas nežino. Galim pasakyt "licpem"- kas iš to, jei pirkt nėrakaiser rašėCOLONNa nzn, man tiek viena daliu firma tiek "uzhgiedojo" uzh originalu naujaMatosas rašėCOLONnu ne 3100 lt kiek žinau ar 700lt kaštuoja
O po kiek pas mus naudoti visgi "vaikshto"?
na nzn... Bet tas susirashinejimas tai gan rimtai atrode. Nepanashu, kad spaustu ish shudo vashka. Anyway, neaktulu butu net jei jis 5kart pigiau kainuotu.ZyXEL rašėCOLON
Manau jų tiesiog nėra arba niekas neparduoda- dėl to ir kainos niekas nežino. Galim pasakyt "licpem"- kas iš to, jei pirkt nėraČia kaip su enzo- visi žino kiek kainuoja, bet nusipirkt negausi- tai koks skirtumas kiek jis iš tikro kainuoja
Kiek uzh lambda zonda suplojai bei laidus kokius ir uzh kiek dejai?Neiroc rašėCOLONpapildymas:
pas man daug kuro ryjo ir apsukos sokinedavo, bet nuo 1.2 iki uzgesimo... dar jautesi kad kartais variklis bumsedavo(ta cilindras kur laidas pramushtas ir zvake negyva)
pasidariau diagnostika: pasake lambda, zvakes ir laidai...
pasikeiciau zvakes: variklis pradejo graziau dirbti (nelieka bumsejimo)
pasikeiciau laidus : dingo apsuku sokinejimas (truputi susvyruoja, bet cia del lambdos)
pasikeiciau lambda: apsukos kyla geriau, trauka suvienodiejo, tolygiai reaguoja i pedalo paspaudima...(cia su 92 benzu! pilant 98 rezultatai butu zymiai geresni...)
na bent jau man taip pasirode, su apsukom viskas tvarkoj tiek to vargo...
Pas mane jau pervyniotas jis. Problema tame, kad pas mane ne tik elektronine, bet ir mechanine (kinematine, kaip meistras ishsireishke) dalis sugedusi. O jos jau niekas neremontuojaDrumbash rašėCOLONpaieskok inete mitsubishi mirage idle control valve repair. Kazkada seniai buvau uztikes, kad labai lengvai jis taisosi. Pervynioja varikliuka ir vel viskas eina