Jo reiketu termostata patikrint, bet ir radiatoriaus nepamirst, orai silteja gali ir pystelttaxistas rašėCOLONO nepaprasciau pirma termostata pakeisti![]()
Jis irgi turi savo "darbo valandas" ir galejo jau baigti darba. Ir tada ziureti toliau.

Jo reiketu termostata patikrint, bet ir radiatoriaus nepamirst, orai silteja gali ir pystelttaxistas rašėCOLONO nepaprasciau pirma termostata pakeisti![]()
Jis irgi turi savo "darbo valandas" ir galejo jau baigti darba. Ir tada ziureti toliau.
Tai gal pas jį kondiškės sukasi, o radiatoriaus- neRiebus rašėCOLONantras kondiskei
Siaip kad nesprogtu patartina neuzsukti probkes radiatoriaus stipriai bet cia tik ant BMW taip iseis Mitsuos propke kitokiaAikste rašėCOLONNu lyg ne, tas bimbalo radiatorius toks idomus buvo, vienas sonas is plasmases ten ir sprogo, bo kai jis plyshes buvo visi radiatoriaus viduriai matesi...
Kokiu budu? As zinau tik slangu grabaliojimakas kiek laikoMatosas rašėCOLONtai termostatą galima ne keist, o patikrint pradžiai nettaxistas rašėCOLONO nepaprasciau pirma termostata pakeisti![]()
Nu as zinau tik viena buda: lupti lauk termostata, deti ji i puoda su vandeniu, kaitinti, ir su termometru ziureti prie kokios temperaturos atsidaro. Bet sito budo niekada nenaudojau. Kazkaip gaudavosi, kad jeigu man kazkas nors truputi nepatikdavo- iskarto dejau nauja termostata. Kartais net ir nereikejo to daryti (paskui paaiskedavo), bet zinojau kad stovi naujas ir buvo truputi ramiauhorn rašėCOLONKokiu budu? As zinau tik slangu grabaliojimakas kiek laikoMatosas rašėCOLON tai termostatą galima ne keist, o patikrint pradžiai net![]()
As tokiais atvejais keiciu visa masina. viena karta suabejojau keist padangas ar ne, tai pasikeiciau i nauja masina ir ramiai zinojau, kad mano padangos kaip ir visa masina - naujos.taxistas rašėCOLONNu as zinau tik viena buda: lupti lauk termostata, deti ji i puoda su vandeniu, kaitinti, ir su termometru ziureti prie kokios temperaturos atsidaro. Bet sito budo niekada nenaudojau. Kazkaip gaudavosi, kad jeigu man kazkas nors truputi nepatikdavo- iskarto dejau nauja termostata. Kartais net ir nereikejo to daryti (paskui paaiskedavo), bet zinojau kad stovi naujas ir buvo truputi ramiauhorn rašėCOLON Kokiu budu? As zinau tik slangu grabaliojimakas kiek laiko![]()
man lygiai tap pat buvo. o kalta buvo skylute ant ishsipletimo bakelio propkesLeed rašėCOLONtai gal ir man "za odno" patarsit, tokia situacija - vilniuj irgi vaziuoju stop-go rezimu ir girdziu tik kad jau verda viskas smagiai, temperatura ant raudono uzlipus, tai staigiai i degaline ir stop. islipu - bala po masina... nu pz, galvoju, pasivazinejau - bet atsalo, viska apciupinejom - sausa visur, supyliau kokius 4 L naujo tosolo ir dabar kaip ir nieko, pakyla temp. iki mazdaug vidurio, isijungia propeleris, daugiau nekyla, tai kas man pasakys - kas cia buvo? ar galejo tai nutikti, kad skyscio buvo per mazai? kad termostatas neaisku ar veikia (ziema temperatura pakildavo tik stovint vietoj, vaziuojant nukrisdavo iki minimaliausios padeties, itariu ant didelio rato stovi, ane?)? ir per kuria ten vieta ta bala pasidare? per kamstelio slangute, kur zemyn nueina? bet ji irgi sausa buvo... nu zodz susiveliau as cia biski su situ nuotykiu
Visos bėdos per tas skyluteskid rašėCOLONman lygiai tap pat buvo. o kalta buvo skylute ant ishsipletimo bakelio propkesLeed rašėCOLONtai gal ir man "za odno" patarsit, tokia situacija - vilniuj irgi vaziuoju stop-go rezimu ir girdziu tik kad jau verda viskas smagiai, temperatura ant raudono uzlipus, tai staigiai i degaline ir stop. islipu - bala po masina... nu pz, galvoju, pasivazinejau - bet atsalo, viska apciupinejom - sausa visur, supyliau kokius 4 L naujo tosolo ir dabar kaip ir nieko, pakyla temp. iki mazdaug vidurio, isijungia propeleris, daugiau nekyla, tai kas man pasakys - kas cia buvo? ar galejo tai nutikti, kad skyscio buvo per mazai? kad termostatas neaisku ar veikia (ziema temperatura pakildavo tik stovint vietoj, vaziuojant nukrisdavo iki minimaliausios padeties, itariu ant didelio rato stovi, ane?)? ir per kuria ten vieta ta bala pasidare? per kamstelio slangute, kur zemyn nueina? bet ji irgi sausa buvo... nu zodz susiveliau as cia biski su situ nuotykiu