Administratoriui/Moderatoriams

Čia aptariame visas problemas ir ateities planus
BUTTON_POST_REPLY
Vartotojo avataras
Wytska
Garbės narys
PranešimaiCOLON 4899
UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
AutomobilisCOLON nemitsubishi
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Wytska » 2006 04 19, 13:09

ceo rašėCOLONSituacija tokia:
Dirbu vietinej ISP. Kalbejau su adminu, tai jis sutiko ishskirt 4 mbps dload/upload linija ( kabeliukas ne varinis, o stiklinis ). Ir manau vieta serverinej duotu ( blogiausiu atveju priglaustu mano rusys ). Kitas dalykas - turiu nenaudojama motherboard'a su 1.3 gHz procu. Ramu 256 DDR ir vaizdeske kokia irgi rasciau. Reiketu tik hardo ir korpuso su maitinimo saltiniu. Jei susidomesit, galiu rimciau su savo darbdaviu pashneket, gal ir greiti didesni duotu. Gal dar kas ishsipletotu iki remimo, tada daug maz viskas turetu tvirta pagrinda. Jusu nuomones?
zyxelis harda parupins, deze irgi rasim be problemu. O tai tavo adminas tikiuosi duotu isorini IP? ;)
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 23:12
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 13:11

wytska rašėCOLON
Dirbu vietinej ISP. Kalbejau su adminu, tai jis sutiko ishskirt 4 mbps dload/upload linija ( kabeliukas ne varinis, o stiklinis ). Ir manau vieta serverinej duotu ( blogiausiu atveju priglaustu mano rusys ). Kitas dalykas - turiu nenaudojama motherboard'a su 1.3 gHz procu. Ramu 256 DDR ir vaizdeske kokia irgi rasciau. Reiketu tik hardo ir korpuso su maitinimo saltiniu. Jei susidomesit, galiu rimciau su savo darbdaviu pashneket, gal ir greiti didesni duotu. Gal dar kas ishsipletotu iki remimo, tada daug maz viskas turetu tvirta pagrinda. Jusu nuomones?
zyxelis harda parupins, deze irgi rasim be problemu. O tai tavo adminas tikiuosi duotu isorini IP? ;)
Ofcourse :lol: Kas per servas be ishorinio IP :idea: :idea:
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T
http://forum.xtra.lt

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2006 04 19, 13:12

Korpusą su maiteku rast ne problema, hardą kokį po pigiaja galėčiau suvairuot (40GB manau per akis būtų, yra čia už simbolinę kainą užsilikusių)... Tik dar pamiršai paminėt lan- o tai jau varis, tai jei sakai, kad duos stiklą- turėsi dar ir konverterius gaut arba reiks optinę lan kortą statyt ;) Bet kokiu atveju manau iki to pc vis tiek varis ateis :P

P.S. manau už tą liniją vis tiek mokėt reiks, ar aš klystu? :roll:
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 13:14

ZyXEL rašėCOLON
Korpusą su maiteku rast ne problema, hardą kokį po pigiaja galėčiau suvairuot (40GB manau per akis būtų, yra čia už simbolinę kainą užsilikusių)... Tik dar pamiršai paminėt lan- o tai jau varis, tai jei sakai, kad duos stiklą- turėsi dar ir konverterius gaut arba reiks optinę lan kortą statyt ;) Bet kokiu atveju manau iki to pc vis tiek varis ateis :P
Na joa, lan'as bus varinis. As tik norejau akcentuot, kad linija pati optine ir pralaidumas jos geras :)
P.S. Kol kas moket uz linija nereikes ( manau kad ir is vis nereikes ). Na zinoma, jei nesuvalgysim viso trafiko tai adminas nepriestaraus kilniam tikslui paaukot neishnaudota trafika 8)
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T

Ausriukas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 5203
UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ausriukas » 2006 04 19, 13:17

maziau kalbu daugiau darbu kad iki 22 viskas butu padaryta :lol: :lol:
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota

Subaru Impreza

Vartotojo avataras
RenataGT
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1332
UžsiregistravoCOLON 2006 02 21, 14:56
AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse '00
SkypeCOLON mazulytee
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas RenataGT » 2006 04 19, 13:18

Ausriukas rašėCOLONmaziau kalbu daugiau darbu kad iki 22 viskas butu padaryta :lol: :lol:
:thumbsup: :hahaha: mes testuosim
Mitsubishi Eclipse '00 3G GT ( Gerai Traukia) - parduota
Yamaha XVS 650
Audi A3

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 13:23

tai ok. Atvezkit korpusa, harda - as surinksiu musu serveriuka, sumesiu linuxa, pakursiu ftp ir uolia, kol kas kompas gales pas mane pasedet kol pilnai ji sutvarkysim. Jei jau ausriukas tryksta noru maziau kalbet, tai ji galetu viska ir sutempt :twisted: ( man egzaminai, tai ish namu ilgam koju neishkishu )
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T

Ausriukas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 5203
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ausriukas » 2006 04 19, 13:24

ceo rašėCOLONtai ok. Atvezkit korpusa, harda - as surinksiu musu serveriuka, sumesiu linuxa, pakursiu ftp ir uolia, kol kas kompas gales pas mane pasedet kol pilnai ji sutvarkysim. Jei jau ausriukas tryksta noru maziau kalbet, tai ji galetu viska ir sutempt :twisted: ( man egzaminai, tai ish namu ilgam koju neishkishu )
Aushriukui kitu darbu ushkrove, taigi kas dar cia lieka pas mus m? :D gal Zyxelis :lol:

Subaru Impreza

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 13:26

Ausriukas rašėCOLON
ceo rašėCOLONtai ok. Atvezkit korpusa, harda - as surinksiu musu serveriuka, sumesiu linuxa, pakursiu ftp ir uolia, kol kas kompas gales pas mane pasedet kol pilnai ji sutvarkysim. Jei jau ausriukas tryksta noru maziau kalbet, tai ji galetu viska ir sutempt :twisted: ( man egzaminai, tai ish namu ilgam koju neishkishu )
Aushriukui kitu darbu ushkrove, taigi kas dar cia lieka pas mus m? :D gal Zyxelis :lol:
A kodzel ishkart zyxelis ? :? Renata matau irgi laisvo laiko turi :wink:
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T

Vartotojo avataras
RenataGT
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1332
UžsiregistravoCOLON 2006 02 21, 14:56
AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse '00
SkypeCOLON mazulytee
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas RenataGT » 2006 04 19, 13:28

ni ni ...as labai uzimta.. :D stoviu eilej prie servizo... gali bet kada iskviest.. :lol:
Mitsubishi Eclipse '00 3G GT ( Gerai Traukia) - parduota
Yamaha XVS 650
Audi A3

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 13:36

Jei nori kad kas nors butu padaryta gerai - padaryk tai pats :)
Jei nebus sian daug darbo uzkrauta nat mano peciu, kokia 18h ar 19h galeciau kur uzhokt pasiimt hardwaro ir ryt vakare jau paleisciau serveri ( jei neishkils kokiu keblumu, kuriu as nesu numates ). Zyxel'i, tark zodi :)
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T

Ausriukas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 5203
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ausriukas » 2006 04 19, 13:44

ceo rašėCOLONJei nori kad kas nors butu padaryta gerai - padaryk tai pats :)
Jei nebus sian daug darbo uzkrauta nat mano peciu, kokia 18h ar 19h galeciau kur uzhokt pasiimt hardwaro ir ryt vakare jau paleisciau serveri ( jei neishkils kokiu keblumu, kuriu as nesu numates ). Zyxel'i, tark zodi :)
nava matot kaip greit laiko atsiranda, o reikejo tik spyrio i minkshtaja vieta :lol:
malacius ceo :thumbsup:

Subaru Impreza

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2006 04 19, 13:50

Man atrodo paprasčiau būtų, jei tu užvežtum kur nors tą savo hardwarą, o po to jau pritaikytumėm dėžę ir t.t., nes kaip žinia pagal motiną gali ne bet kas tikti! :roll: O po to jau viską sukomplektuotą atiduotumėm atgal. Linijos per tiek laiko vis tiek negausi tikriausiai (na iki 22os)- tai kam tiek plėšytis ;)

P.S. Ramo mažokai, o ir hardas kažkiek kainuoja- tai manau čia jau su valdyba ir jų finansais reikia tartis...
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2006 04 19, 14:00

ceo rašėCOLONA kodzel ishkart zyxelis ? :? Renata matau irgi laisvo laiko turi :wink:
ajo matau visi padaryti nori būt
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
ceo
Dalyvis
PranešimaiCOLON 354
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ceo » 2006 04 19, 14:01

ZyXEL rašėCOLON
Man atrodo paprasčiau būtų, jei tu užvežtum kur nors tą savo hardwarą, o po to jau pritaikytumėm dėžę ir t.t., nes kaip žinia pagal motiną gali ne bet kas tikti! :roll: O po to jau viską sukomplektuotą atiduotumėm atgal. Linijos per tiek laiko vis tiek negausi tikriausiai (na iki 22os)- tai kam tiek plėšytis ;)

P.S. Ramo mažokai, o ir hardas kažkiek kainuoja- tai manau čia jau su valdyba ir jų finansais reikia tartis...
Hmm...na ramo tai pas mane daugiau nesivolioja ( tie 256 keliautu is mano kompo ). Tai ok, galiu uzvesh sian ar ryt motina su ramais bei videocardu. Brukstelk man i pm savo nr, susiskambinsim susitarsim kadu ir kaip. Linija padaryciau per pusvalandi 8)
M4A1 Colt C52
Audi A4 1.8T

BUTTON_POST_REPLY