kaip pritvirtint moldinga?
kaip pritvirtint moldinga?
cia ta juostele ant duru "nukrito". buvo priklijuota is dvieju pusiu limpancia juostele - tik nezinau ar gamykliskai ar savadarbiskai. dabar paciam reikia prilipdyti, tai mastau: super glue vs. ??? .
bandziau su silikonu, bet kazkaip nesigavo..
bandziau su silikonu, bet kazkaip nesigavo..
Galant 96 m., 2.0l, sedanas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 102
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 16, 11:33
- MiestasCOLON Vln
- CONTACTCOLON
Yra silikonu kurie kaip klijai gali tvirtai laikyti medziagas, kartu.Dzhedaj rašėCOLONYra automobilines tos juosteles dvipuses limpancios. Tvirtai laiko ir nebijo dregmes. Senukuose ir panashiai turetu buti.
Silikonas - ne klijai, su juo nepriklijuosi nieko
Dodge Stealth 94m panasi i kaz koki tai mitsa 

- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
man apacioj slenkstis nuimtas, tai gal kas kadum tu plastmasiniu kaistuku-laikikliu ieskojot ir galit isduot kur ju atrast. P.S.: labai rimtai neieskojau, bet i pora autodaliu parduotuviu buvau uzsukes
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na nebent specialųs nes šiaip kad tokia tvirta dvipusė lipni juosta parsidavinėtų seniuose neteko matyt (o aš dabar ten žnau kėkvieną kampelįDzhedaj rašėCOLONYra automobilines tos juosteles dvipuses limpancios. Tvirtai laiko ir nebijo dregmes. Senukuose ir panashiai turetu buti.
Silikonas - ne klijai, su juo nepriklijuosi nieko

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
špęčįąlųšMatosas rašėCOLONna nebent specialųs nes šiaip kad tokia tvirta dvipusė lipni juosta parsidavinėtų seniuose neteko matyt (o aš dabar ten žnau kėkvieną kampelįDzhedaj rašėCOLONYra automobilines tos juosteles dvipuses limpancios. Tvirtai laiko ir nebijo dregmes. Senukuose ir panashiai turetu buti.
Silikonas - ne klijai, su juo nepriklijuosi nieko![]()
)

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Na Zerutyje Kaune ten jie namazai turedavo visokiu tu tvirtinimo plastmasiukiupelioks rašėCOLONman apacioj slenkstis nuimtas, tai gal kas kadum tu plastmasiniu kaistuku-laikikliu ieskojot ir galit isduot kur ju atrast. P.S.: labai rimtai neieskojau, bet i pora autodaliu parduotuviu buvau uzsukes

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Turėjau tokią bėdą su mazda. Pradžioj priklijavau su ta dvipuse lipnia juosts - tokia juoda, panaši į "žalią" gumą. Saulėj pašilo gerai ir nukrito...
Tada pabandžiau kitokią dvipusę lipnią juostą - senukuose nupirkau, pobrangė tokia, BALTA...paskirtis - lyg tai veidrodžiam prie plytelių lygtai kilimam prie grindų klijuot...Laikė labai gerai - gal 4 metus neatšoko, pqaskui pardaviau.
Klijai tai man rods nebus gerai...Ypač epoksidkė - ji trapi ir atšoks kogero...
Tada pabandžiau kitokią dvipusę lipnią juostą - senukuose nupirkau, pobrangė tokia, BALTA...paskirtis - lyg tai veidrodžiam prie plytelių lygtai kilimam prie grindų klijuot...Laikė labai gerai - gal 4 metus neatšoko, pqaskui pardaviau.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ta tada galima momentu varyt jis netrapus, tik nežinia ar laikys normaliaiRamoonas rašėCOLONTurėjau tokią bėdą su mazda. Pradžioj priklijavau su ta dvipuse lipnia juosts - tokia juoda, panaši į "žalią" gumą. Saulėj pašilo gerai ir nukrito...
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu kad ne, visą paviršiu nusveiti ir patepus palaikai kokias 15-20min. paskui stipriai prispaudi ir psio, jie laiko priklausomai nuo prispaudimo jėgos o ne nuo išlaikymo laiko prispaudusRamoonas rašėCOLONTerlionė...reiks laikyt kažkaip prispaudus kokia 12 valandų...ir prispaust lygiai ir vienodai visu paviršium...