Kur poliruoti kebula?
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Kur poliruoti kebula?
Sveiki,
na pasidalinkit ziniomis kur varot poliruot savo auto.
Nelabai nusimanau poliravimuose tai domina budai kainos ir t.t.
Veiksmas vilniuj.
na pasidalinkit ziniomis kur varot poliruot savo auto.
Nelabai nusimanau poliravimuose tai domina budai kainos ir t.t.
Veiksmas vilniuj.
TSI
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Jei nori nebrangiai varyk kokiam garazhiniui, kuris uzsiima auto dazhymu, yra spec pasta, kuria nupoliruoja. Ankschiau mano garazho boxe buvo vienas neblogas dazhytojas, bet ishsikrauste i kitas patalpas, tik nelabai zhinau kur.
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
zinau tai, kad spalvotos poliravimo pastos yra issigalvojimas, ir gerai padaroma su rimtu firmu bespalvemis, pvz 3M pastom kurios uzdedamos net 4 skirtingos paeiliui viename poliravime. Bent jau taip man yra dare http://www.autoblizgesys.lt Rezultatai labai patiko.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
kaune paprastas padengimas pastomis 120lt, tefolonu - 180lt. beveik visuose plovyklose yra galimybe pasirinkti. teflonu tipo ilgiau laiko. o del blizgesio tai patys darbuotojai sake labai nedaug skirias.TSi rašėCOLONsenis rašėCOLONraudona lanceri savo buvau padenges teflonu klaipedos Arbuze. blizgejo nerealiai. jei veiksmas butu klp - tada tik Arbuzas, cia tokia plovykla minijos gatvej prie autoaibes
o kas cia per ciuda tas dengimas teflonu ??
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
O man nepatiko autoblizgesio darbas (nors zinant kiek darbuotojams moka, tai nesistebiu). Vaska naudoja jie gera (blizgejimo pusmeciui uzteko, purvas plovesi lengvai), bet va padengigimas tai nekoks, visa masina matesi kad ratilais istrinta, net ir ir po plovimo likdavo.wytska rašėCOLONzinau tai, kad spalvotos poliravimo pastos yra issigalvojimas, ir gerai padaroma su rimtu firmu bespalvemis, pvz 3M pastom kurios uzdedamos net 4 skirtingos paeiliui viename poliravime. Bent jau taip man yra dare http://www.autoblizgesys.lt Rezultatai labai patiko.
Kiek teko sneketis su reguliariai besilankanciais poliruotis, giria "Svaros broliu" darba.
Mitsubishi Carisma "97 1,8l - parduota