Sveiki,
Pribrendo pagaliau reikaliukas įsigyt bolidą, bet peržiūrėjęs visokius autopliusus, autogidus ir t.t. praradau viltį surast ką nors gero ten

... Todėl ir kreipiuosi į jus tikėdamasis pagalbos:
Visų pirmą, niekaip negaliu apsispręsti imt 2G ar 3G, bet paskaitaliojęs čia nuomones apie 3G modelius taip supratau, jog verta pirkt tik GT ar GTS, bet šie variantai atpuola, nes galiu mašinai skirti max 20 000 Lt, tad už tokią sumą neįpirksiu 3G GT ar GTS ( ar ne?

). Todėl lieka 2G, todėl noriu paklaust, ar dar įmanoma rasti normalios būklės 2G Klipiecą ? Taip pat labai norėčiau, kad kas trumpai apžvelgtų GS GST ir GSX skirtumus tokius kaip kūro sanaudos, detalės, jų kainos, salonas ir pan. (esminius skirtumus, tokius kaip turbo ar 4wd, žinau). Taip pat mane labai domina, ka daryt su posūkiais jei jie bus raudoni (čia liečia tech. apžiūrą) ?. Kiek kainuotų morkavi posūkiai ir kaip galima būtų šitą reikalą apeit ? Kiek žinau, žmonės prieš pereinant apžiūrą išsinomuoja ar nusiperka posūkius, pakeičia ir po apžiūros vėl keičia į raudonus. Toks dalykas įmanomas, bet kaip mentai reaguoja į tokius šposus? Ar raudoni posūkiai taip pat blogai kaip tamsinti stiklai (paskutiniu metu labai gaudo už tai), ar jiem tik svarbu jog galiojantis tech. apžiūros dokumentas yra? Tai būtų tiek ...
Labai būtų malonu jei atsirastų žmonės, kas galėtų pasiūlyt konkrečius variantus dėl mašinos įsigijimo (kaip matote, kolkas dar mėtausi tarp modelių, bet tvirtai žinau, kad noriu juodos spalvos mašinos)
Taigi labai lauksiu Jūsų visų komentarų, nuomonių bei pasiūlymų! Ačiū visiems iš anksto!
Esu Vilnietis.
Pagarbiai,
nexas
P.S. MANO SVAJONĖ