Na mano bloko/galvos tarpinei chana buvo, taigi galva buvo kelta, keistos voztuvu gumeles prie to paties.... slifuota galva....
Visokios mintys 'are welcome' ypac is patirties

o tai bekeiciant dirzeli negalejo an balansyru blogai metkes atitaikyt? pas man taip buvo, tai drebet nuo 3k rpm pradedavo...gazas rašėCOLONZaZaZ ir kuom baigesi tavo shita beda?
blemba pas mane kazkas panasaus pasidare. pakeite dirzheli, bet atsirado irgi vibraciju, ypac nuo 5k rpm smarkiai pradeda drebet mashina.
ar gali buti shita nesamone nuo:
1) leisgyvio generatoriaus? tipo neuztenka kibirkshties ar pan
2) yra plyshus priekyje, prie radiatoriaus variklio pagalve. realu, kad pradeda rezonuot nuo 5k rpm ?
3) ar cia jau reik pradeda tarpinu plyshysiu ieskot?
nu nzn, gali but. siaip priesh keiciant dirzeli buvo panasiai tik daug silpniau. ash galvojau, kad taip buvo del to, kad paskurstymo dirzhelis buvo prashokes per viena danti, todel variklis nuo aukstesniu apsuku netraukdavo. o dirzus keiciau visus, tai nzn ar beda cia..pew rašėCOLONo tai bekeiciant dirzeli negalejo an balansyru blogai metkes atitaikyt? pas man taip buvo, tai drebet nuo 3k rpm pradedavo...gazas rašėCOLONZaZaZ ir kuom baigesi tavo shita beda?
blemba pas mane kazkas panasaus pasidare. pakeite dirzheli, bet atsirado irgi vibraciju, ypac nuo 5k rpm smarkiai pradeda drebet mashina.
ar gali buti shita nesamone nuo:
1) leisgyvio generatoriaus? tipo neuztenka kibirkshties ar pan
2) yra plyshus priekyje, prie radiatoriaus variklio pagalve. realu, kad pradeda rezonuot nuo 5k rpm ?
3) ar cia jau reik pradeda tarpinu plyshysiu ieskot?