trukineja nors tu ka... (1G)
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 26, 20:53
- AutomobilisCOLON Honda Prelude 5, 2,2 VTI '97
trukineja nors tu ka... (1G)
sveiki, gal apie tai jau ir diskutuota, bet noreciau, kad apibendrintai pasprestumem sita beda: zodziu, trukciojo pas mane ant zemesniu apsuku, minant gaza iki pergales. jeigu svelniai, po truputi - viskas grazu, tik dugnais ir uzsitampo negyvai. situacija vis blogejo, kol ant galo teko atrast pinigu ir pradet ziurinet. pradejau nuo diagnostikos (panevezy, protera) - pasake zvakes, laidai pas tave "madei in warsaw podwal", bet nekiauri. visa kita - "idealu" tipo. na tai susukau ngk bpr7es zvakutes, na ir is inercijos pasikeiciau tepalus, oro, kuro filtrus (ba nuo pirkimo tai nebuvo daryta). tai dabar situacija tokia, kad problema trukciojimo smarkiai sumazejus, bet islikus... ka daryt? keist laidus? ir tiketis kad pades? antra vertus 200 lt mest ir jei ne ten bus beda tai irgi kazkaip nesinori... o gal is klubieciu noretu kas panevezy padiagnozuot man uz alaus pakuote kokia? :)
p.s. eclipsei 1g kiek kainuoja termostatas?
DEKOJU
DEKOJU
Del termostato tai ZaZaZ parase jau kokia kaina ir kad pakeitimas nesunkus, tik ten reikia nepersistengt priverziant ta termostato dangteli, nes gal nuluzti tos prisukimo "ausys" arbe sriegis prasisukt 
O del laidu, tai jau esu rases, kad klipsei pirkau naujus laidus NGK. Komplekto kaina "Jutoje" Kaune buvo 218Lt, nu tai dar padare nuolaida ir paemiau uz 200Lt. NGK laidu kodas - "RC-ME64".

O del laidu, tai jau esu rases, kad klipsei pirkau naujus laidus NGK. Komplekto kaina "Jutoje" Kaune buvo 218Lt, nu tai dar padare nuolaida ir paemiau uz 200Lt. NGK laidu kodas - "RC-ME64".
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
tai as esu perskaites kiek tie laidai kainuoja ir kokiu reikia, taciau klausimas ne tas - ar verta keist laidus? ir tiketis kad pades? antra vertus 200 lt mest ir jei ne ten bus beda tai irgi kazkaip nesinori...Micius rašėCOLONDel termostato tai ZaZaZ parase jau kokia kaina ir kad pakeitimas nesunkus, tik ten reikia nepersistengt priverziant ta termostato dangteli, nes gal nuluzti tos prisukimo "ausys" arbe sriegis prasisukt ;)
laukiu minciu
beje, dar klausimelis - kaip ten yra su ta automatine antena? :) mago pas mane dar nera, o ji styro kaip nezinau kas, kaip ja sukist vidun? atai nei i plovykla negaliu uzvaziuot :)
Atsakymas- verta. Be to, gali nusipirkt tuos laidus ir graziai sudejes pralekt su masina. Jei problema bus ta pati (laidai nieko nepades), tai isimi tuos laidus, nuvalai ir nuvezi atgal i parduotuve, sakai, kad jie tau netiko ir susigrazini pinigus.Leed rašėCOLON taciau klausimas ne tas - ar verta keist laidus? ir tiketis kad pades? antra vertus 200 lt mest ir jei ne ten bus beda tai irgi kazkaip nesinori...
Jei viskas su antena tvarkoj, tai prie antenos "remote" laido prijungi trumpam "+" nuo kur nors, ir atjungi. Antena turetu "suvaziuoti" atgalLeed rašėCOLON beje, dar klausimelis - kaip ten yra su ta automatine antena?mago pas mane dar nera, o ji styro kaip nezinau kas, kaip ja sukist vidun? atai nei i plovykla negaliu uzvaziuot
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Uosvis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 8
- UžsiregistravoCOLON 2006 04 13, 02:40
- MiestasCOLON Plunge
- CONTACTCOLON
Re: trukineja nors tu ka... (1G)
pasiziurek i kriska gal vandens pakliuvo truputi,su svariu skudureliu valoma,man padejoLeed rašėCOLONsveiki, gal apie tai jau ir diskutuota, bet noreciau, kad apibendrintai pasprestumem sita beda: zodziu, trukciojo pas mane ant zemesniu apsuku, minant gaza iki pergales. jeigu svelniai, po truputi - viskas grazu, tik dugnais ir uzsitampo negyvai. situacija vis blogejo, kol ant galo teko atrast pinigu ir pradet ziurinet. pradejau nuo diagnostikos (panevezy, protera) - pasake zvakes, laidai pas tave "madei in warsaw podwal", bet nekiauri. visa kita - "idealu" tipo. na tai susukau ngk bpr7es zvakutes, na ir is inercijos pasikeiciau tepalus, oro, kuro filtrus (ba nuo pirkimo tai nebuvo daryta). tai dabar situacija tokia, kad problema trukciojimo smarkiai sumazejus, bet islikus... ka daryt? keist laidus? ir tiketis kad pades? antra vertus 200 lt mest ir jei ne ten bus beda tai irgi kazkaip nesinori... o gal is klubieciu noretu kas panevezy padiagnozuot man uz alaus pakuote kokia?
DEKOJU
mano 1989m.kolta stumia 1.5negrai su mono ipurskimu
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Tikrai verta keist laidus, nes auto nebe naujas. Apie tai į ką reiktų atkreipt dėmesį nusipirkus auto neblogai čia rašo: http://autolenta.ru/200.html . Citata: "Да, на таких «ласточках» практически все новое: ремень газораспределения, ремни навесных устройств, свечи зажигания,высоковольтные провода , масло везде заменено и так далее, и так далее…"
- kid
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 790
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 14:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt CJ '96 1.6
- SkypeCOLON dsm_fan
- MiestasCOLON pnv:)
o kai trukinedavo, tai check engine lempute degdavo ar ne, laisvam ant 1000rpm?Leed rašėCOLONtaigi, apibendrinant nusipirkau nipparts laidus ir problemos nebeliko.Alumegis rašėCOLONkaidaise pagailejau pirkt laidus NGK uz 200 lt nusipirkau uz 60 lt. Tai panasu kad po metu arteja jiems galas. Bet velgi abejoju ar pirksiu uz 200
'96 colt cj
'92 E36 :p
'92 E36 :p
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
nea, lempute nedegdavo. ir dar buvo, po laidu pakeitimo apsukos ant laisvu maldavosi belekaip, net uzgesdavo masina, bet po kokiu 4 dienu po pakeitimo viskas apsiramino... kas cia per variantai, kompas?kid rašėCOLONo kai trukinedavo, tai check engine lempute degdavo ar ne, laisvam ant 1000rpm?Leed rašėCOLON taigi, apibendrinant nusipirkau nipparts laidus ir problemos nebeliko.
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
nuvesk pas elektrikus ir liepk patikrint laida nuo komutatoriaus iki babinos! Gali buti tavo beda 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt