Na po to pagalvojau o gal vis dėl to griebti 2.0 benziniuką ir dėti LPG?

taxistas rašėCOLONtaxistas jau nieko nepasakos
2 temom žemiau ne lygis pasižiūrėt?Mindaugelis rašėCOLONNa tai placiau prasom taxistas
ZyXEL rašėCOLON2 temom žemiau ne lygis pasižiūrėt?Mindaugelis rašėCOLONNa tai placiau prasom taxistas
forum/viewtopic.php?t=2507
Mano nukrypimai yra tam, kad tu suprastum, jog būtent tau niekas to paties, kas jau yra parašyta tikriausiai nekartos. Paskutiniu metu labai populiaru yra ieškot šitų mašinų ir visi nori, kad būtent į jų postus atsakytų, o kad kitur viskas nuo A iki Ž jau išsakyta- dzin.Mindaugelis rašėCOLONIr isvis kam cia tas tavo nukrypimas ir vis prikaisiojimas, lygis ne lygis, paieska ne paieska...
papasakotum geriau kaip Galant ir LPG tandemas, ir ar tai geriau nei Diesel Power, o ne vis ta pati kaisiotum..
Pradedu manyt kad tavo nuotrauka labai atitinka pati tave is vidaus..Nieko asmenisko..
![]()
ZyXEL rašėCOLONMano nukrypimai yra tam, kad tu suprastum, jog būtent tau niekas to paties, kas jau yra parašyta tikriausiai nekartos. Paskutiniu metu labai populiaru yra ieškot šitų mašinų ir visi nori, kad būtent į jų postus atsakytų, o kad kitur viskas nuo A iki Ž jau išsakyta- dzin.Jei viską perskaitei- reiškia liko tik vienas klausimas- kaip draugauja su LPG? Kiek žinau LPG ryklių niekas čia neturi, todėl niekas nieko konkretaus šiuo klausimu ir negalėtų pasakyt.
![]()
P.S. Jei kalbi apie mašinas- tai asmeniškumų čia kišt nereikėtų. Nuotrauka ne nuotrauka, aš ne aš, bet tingėti nederėtų.
petia rašėCOLONjauciu jau ne vienas paskelbe mano medziokle kad as paemiau ta grazuole is autopliuso.![]()
jei nori pirk, parduosiu dvigubai
O jus toki dalyka kaip "Nm" zinot, ar tik "kW" valdoMindaugelis rašėCOLONO dar vienas klausimelis.. o Kaip jis vaziuoja?? Smagiai, ne per mazai tos galios, nes nu kiek snekejau tai kalba kad Kw mazai bet vaziuoja keistai smagiia..
nu kaip cia pasakius....Micius rašėCOLONO jus toki dalyka kaip "Nm" zinot, ar tik "kW" valdoMindaugelis rašėCOLONO dar vienas klausimelis.. o Kaip jis vaziuoja?? Smagiai, ne per mazai tos galios, nes nu kiek snekejau tai kalba kad Kw mazai bet vaziuoja keistai smagiia..Ir jei ka, tai butent "Nm" apsprendzia "lupima", o ne kW ...
Na swifty, tiesa pasakius ne visai supratau tavo replika, tikrai... O seip, tai tik norejau atkreipti demesi, kad tikrai ne mazesnis parametras variklio kaip galiai, yra ir sukimo momentas (torkas kaip kad pats parasei ir kaip dauguma tai vadina)Swifty rašėCOLONnu kaip cia pasakius....![]()
reiskia as nuo visu dizeliu tureciau gaudineti del ju didelio torko, fak![]()
p.s as nenoriu uzvaziuoti, bet jeigu jau nori cia iskelti nm tai tada rashyk ir rpm, bet tada velgi pamatysim mazus kw....