del ventiliatoriaus (sukasi) galant (95 m.) 2 td
del ventiliatoriaus (sukasi) galant (95 m.) 2 td
taigi pastoviai sukasi 2 ventiliatorius shalia ispletimo bakelio??? kokios gali buti tam priezahastis???
ACIU
ACIU
- ceo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 354
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 23:12
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Na jeigu tik pries dvi dienas pradejo suktis, tai faktas, kad kazkas uztrumpinta. Gali buti, kad nuo dregmes. Atsilo oras, dregme padidejo, ir gal kur kokie kontaktai sushlapo ar dar kas nors jiems. Pas mane panasiai buvo su galinio lango apsiltinimu ( neisijunginejo, tai perejau per pravodke ir radau pazeista gofra ir ten laida mirkstanti, viska ishsausinau, uzizoliavau ir viskas veikiot daba.C`M`Y`K` rašėCOLONtikrai neuztrumpinta, nes pradejo suktis pries dvi dienas tai vat ir galvoju del ko ir kaip kame priezastisMatosas rašėCOLONužtrumpinta gal kad pastoviai suktūsi
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Radiatoriaus apacioj yra du temperaturos davikliai. Gerai nepamenu, vienas suveikia ir jungia ventiliatoriu kazkur nuo 88 laipsniu(as mazdaug rasau), o kitas jungia pvz nuo 93 laipsniu (as tik kaip pavyzdi duodu, tiksliai nepamenu). Antras isijungia kai pirmas nesusitvarko, pvz buksuojant. Abu veikia nepriklausomai nuo temperat kai ijungi kondiske.
Tie davikliai stovi radiatoriaus apacioj, nuo variklio puses. Arciau akumo.
Nuimk fiske nuo vieno daviklio ir ziurek kas darosi. Taip rasi kuris neveikia.
Kai man reikejo daviklio, tai buvo abu parduotuvej. Tik pardavejas liepe atnesti ta davikli kad galetu paziureti kurio butent reikia. Bet kazkaip nesinorejo prie parduotuves isleisti antifriza, sukti ta davikli ir nesti jam
Man buvo sugedes tas daviklis kur suveikdavo prie aukstesnes temperat, tai jeigu maciau kad tas ventiliatorius jau ilgai sukasi ir neissijungia- ijunkdavau kondiske ir po poros minuciu temperatura budavo normoj
Kai man reikejo daviklio, tai buvo abu parduotuvej. Tik pardavejas liepe atnesti ta davikli kad galetu paziureti kurio butent reikia. Bet kazkaip nesinorejo prie parduotuves isleisti antifriza, sukti ta davikli ir nesti jam

Man buvo sugedes tas daviklis kur suveikdavo prie aukstesnes temperat, tai jeigu maciau kad tas ventiliatorius jau ilgai sukasi ir neissijungia- ijunkdavau kondiske ir po poros minuciu temperatura budavo normoj

okiz bandysiu ziuretitaxistas rašėCOLONRadiatoriaus apacioj yra du temperaturos davikliai. Gerai nepamenu, vienas suveikia ir jungia ventiliatoriu kazkur nuo 88 laipsniu(as mazdaug rasau), o kitas jungia pvz nuo 93 laipsniu (as tik kaip pavyzdi duodu, tiksliai nepamenu). Antras isijungia kai pirmas nesusitvarko, pvz buksuojant. Abu veikia nepriklausomai nuo temperat kai ijungi kondiske.
Kai man reikejo daviklio, tai buvo abu parduotuvej. Tik pardavejas liepe atnesti ta davikli kad galetu paziureti kurio butent reikia. Bet kazkaip nesinorejo prie parduotuves isleisti antifriza, sukti ta davikli ir nesti jam![]()
![]()