man traukes antgaliuka kazkokia ten keite tai.. 40lt detale ir darbas ten ~10lt, o suvedimo net nereikejo daryt..Henris rašėCOLONTai, va nesenai man tikrino pakaba sake viskas gerai, bet esme tame kai susuku vaira biski i desine ir duodu ant gazo biski, arba vaziuojant per nelyguma koki kazkoks viena karta buna garsas klynktpraejau pro amortikus nieko neskleidzia jokio garso pradejau klibint ratus, tai viena rata priekini kaires puses trukciojant ant saves kazkaas nezymiai jaucias kad kliba, cia kas gali buti ar trauke ar sarnyras ar dar koks biesas ??? Ka reikia pasikeisti ir kokia kaina?? Blin neseniai dariau ratu suvedima, dabar kazka pakeis ir vel reiks daryt
paziurek ar ratas neatsisukesHenris rašėCOLONTai, va nesenai man tikrino pakaba sake viskas gerai, bet esme tame kai susuku vaira biski i desine ir duodu ant gazo biski, arba vaziuojant per nelyguma koki kazkoks viena karta buna garsas klynktpraejau pro amortikus nieko neskleidzia jokio garso pradejau klibint ratus, tai viena rata priekini kaires puses trukciojant ant saves kazkaas nezymiai jaucias kad kliba, cia kas gali buti ar trauke ar sarnyras ar dar koks biesas ??? Ka reikia pasikeisti ir kokia kaina?? Blin neseniai dariau ratu suvedima, dabar kazka pakeis ir vel reiks daryt
Gali buti vidine granata.Henris rašėCOLONHmmm, na kai isjungtas variklis tai sukinejant vaira toks duslus garsiukas girdis bet ne tas apie kuri sneku, kai ijungtas variklis ir veikia vairo stiprintuvas jokio garso nera sukinejant, bet va jei susuku ratus ir judu is vietos tada tas garsas karts nuo karto klynkt buna, aisku nesuprasi kurioj pusej tik aisku kad prieki, ir tas nezymus klibejimas kairej pusej judinant rata man sukele itarima kad cia gali bti priezastis, sevise man sake kad mano amortikas vienas apsimyzes, bet sake dar veikia gerai, ir jei amortiko garsas butu tai judinant ji islipus is masinos irgi garsas butu, o to nera tai sita varianta atmeciau. Man tas garsiukas atsirado kai pakeite gumines apsaugas prie vairo koloneles, ar nebus tik kazko neprisuke blia, arba tai tiesiog sutapimas.
taigi sakau, jei ratas juda tada stabilizatorius, o jei susukus vairą gerai spustelėjus girdisi bildesys tada granata greičiausiai, bet irgi ne visais atvejais, nuvarysi pas meistrą pasakysi kažkas barška ir jis tau pasakys ką keist reikia, nes kisrtingais atvejais ne vien traukę reikai pakeist gal ir darkoks agregatas išėjo iš rykiuotėsHenris rašėCOLONVa cia ir iskyla dilema, nes granata afigenai kainuoja. O jei ji ne prie ko ir as ja pasikeisiu, manau visteik nepagailesiu 10 lt, varysiu i kita servisa dar pasikratyt ir pasakysiu kame bajeris :p