galine garso koloneles
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
galine garso koloneles
Taip ir neaisku is skaitytu post'u kokiu ismatavimu ten jos sudetos gale. Ar 16x9 elipses ar mazesnes ar apvalios. Beje kaip jas is ten islupt gal kas jau lupot, reikia tik ta dangteli nuimt ar nusiima su visa ta plasmasine sono uzdanga?
P.S. viena jau plerpia originali, turbut smertis atejo, reikia keist
P.S. viena jau plerpia originali, turbut smertis atejo, reikia keist
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
dekui, buvau primirses sita manual'a:o))) reiks ieskot 16cmMicius rašėCOLONhttp://www.exist-ua.com/japancats/mitsu ... 2119005184
o kaip lupt jas is ten, veiksmu seka, ka nuiminet kad prieit iki ju
Paskutinį kartą redagavo 1 Romasis. Iš viso redaguota 2006 kartus.
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
jo, man irgi norisi, kad kas parasytu, kaip ten islupt, o jeigu nesulauksiu per 15min. eisiu pats lupt ir paskui papasakociu ka kur sulauziau:o)))Kevinas rašėCOLONtai vis tik dangtelis paprastai lupasi.. o paskui issisuka.. taip? pas mane kol kas dar groja abi..bet garsiai nepaklausysi jau..
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
nuimi dangteli , atsuki kolonele kuri pritvirtinta 4 varztais , istrauki kolonke , atjungi laidus ir voliaRomasis rašėCOLONjo, man irgi norisi, kad kas parasytu, kaip ten islupt, o jeigu nesulauksiu per 15min. eisiu pats lupt ir paskui papasakociu ka kur sulauziau:o)))Kevinas rašėCOLONtai vis tik dangtelis paprastai lupasi.. o paskui issisuka.. taip? pas mane kol kas dar groja abi..bet garsiai nepaklausysi jau..

Accord Tourer
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
matai tas dangtelis ne taip lengvai turbut nusiima.. tiksliau, noretusi kad nuemus vel eitu uzdeti atgal..Suncry rašėCOLONnuimi dangteli , atsuki kolonele kuri pritvirtinta 4 varztais , istrauki kolonke , atjungi laidus ir voliaRomasis rašėCOLON jo, man irgi norisi, kad kas parasytu, kaip ten islupt, o jeigu nesulauksiu per 15min. eisiu pats lupt ir paskui papasakociu ka kur sulauziau:o)))lengviau nebuna
Romasis, jau gal bandei?

- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
tai tu visų pirma ar nors matei kaip ten viskas atrodo ką kad sakai nuimi atsuki ir viskas ? tik nelupkite žmonės to dangtelioSuncry rašėCOLONjei tie dangteliai plasmasiniai kaip gali susilankstytiHoplitas rašėCOLONisimi galine sedyne nusuki visa plasmase ir tada kolonele nusukidangteliu nelupk nes jie susilankstys ir negraziai atrodys

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
maciau tai dbr bandau atsimintNasas rašėCOLONtai tu visų pirma ar nors matei kaip ten viskas atrodo ką kad sakai nuimi atsuki ir viskas ? tik nelupkite žmonės to dangtelioSuncry rašėCOLON jei tie dangteliai plasmasiniai kaip gali susilankstytiišsiardykit tą panelę galinę normaliai nusiimkit ir pakeiskit, nes kaip Hoplitas sakė sugadinsite tikrai, aš žinau

Accord Tourer