Del tepalo spaudimo
kai saltas tai nerealu slegi rodo bet tik todel kad tepalas buna labai klampus, o prie darbines temperaturos rodo apie vidurini bruksneli, bet anksciau pries variklio remonta tai isvis rodydavo tik itin retais kartais, bet buvo fiske nusimovusi nuo siurblio, ten toks laidukas is apacios labai neidomioj vietoj uzsimauna, tai kaune gulinciu mentu nepastebejes praskridau nesaugiu greiciu ir nusoko man jis.
Prie 3000 rodo apie 3-4 milimetrus nuo paskutinio bruksnelio.
Beje klausimas jums, ar pas jus irgi prie 3000 apsuku padideja vibracija ir pasikeicia variklio garsas, bet pasiekus 3500 rpm vibracijos dingsta bet garsas lieka???
Na zodziu jei kas susidure tai supras.
Zodziu yra itarimas kad balansinius velenus blogai nustate, kai keite dirza.
Prie 3000 rodo apie 3-4 milimetrus nuo paskutinio bruksnelio.
Beje klausimas jums, ar pas jus irgi prie 3000 apsuku padideja vibracija ir pasikeicia variklio garsas, bet pasiekus 3500 rpm vibracijos dingsta bet garsas lieka???
Na zodziu jei kas susidure tai supras.
Zodziu yra itarimas kad balansinius velenus blogai nustate, kai keite dirza.
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
N aps mane garsas nuo 3000 apsuku pasikeicia bet jis ten del kompensatoriu arba alkuninio defekto, sheip bresta rimtas remontas jau mano grazhuolei, tsakant jau reikia pradet babkes in kojine kisht, nes speju be 1500lt neishsisuxiu, va ir bus man be tepalo vazhinet 

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
Ka jus nusipezat, mano zveriaus motoras, tai pastoviai caksi, vibracija prie 3000rpm. Ash priesh metus galvojau, kad jau kapiec, bet viskas normaliai nei tepalo valgo, nei kuro daugiau, nei dumo meta
Taip, kad tvarkykit, kai uzhdus visai 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
Nu vo ta ir norejau pasakyt, kad pas mane 110 vaziuot neimanoma nes labai jau pjauni ant tos ribos ir tas garsas veliau pradeda labai erzint taip kad autostrada vilnius - kaunas, tenka vazinet arba greiciau arba leciau.
Na jei pas jumi visus taip zviegt pradeda kaip skerdziama tai ir pas mani tada visks ok.
Bo jau buvau isigandes dar tik apkatke i pabaiga o ka jau vel motorui kapec????
Na bet viskas gerai tada
Na jei pas jumi visus taip zviegt pradeda kaip skerdziama tai ir pas mani tada visks ok.
Na bet viskas gerai tada

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu sakyciau tiesiog tarp 1 ir 2 padalos tikrai ne ant 2 padalosise rašėCOLONNa nezinau bet siaip, man rodos kad ant laisvu dirbant slegis turetu buti ant vidurinio bruksnelio(eclipse), na gal ten kokiu milimetru zemiau, tai nieko baisaus, bet va jei apsukos pakyla tai ir slegis pakyla, bent jau pas mane.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu pas mane tai tos laisvos kai pir anksciau ant laisvu karc nuo karto suvibruoja, kazkaip nevisai lygia idirba bet jei ir keicias laisvos tai per 100 ne daugiau , o kai vo ziemuze kieman uzsuko, tai jua keli buvo bajeriai kad aant laiskvu iki 700 nukrenta protarpiu, tai jau galvojau kad irgi nekas nes ir motoras jau buna ikaites ir siaip .......
neaisku man tas veikimasant laisvu
o ant triju stukeliu tai ooooooi kaip smagiai sukasi

o ant triju stukeliu tai ooooooi kaip smagiai sukasi

o cia del tos vibracijos pas visus ar tik pas mane ir ise?ise rašėCOLONNu vo ta ir norejau pasakyt, kad pas mane 110 vaziuot neimanoma nes labai jau pjauni ant tos ribos ir tas garsas veliau pradeda labai erzint taip kad autostrada vilnius - kaunas, tenka vazinet arba greiciau arba leciau.
Na bet viskas gerai tada
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
sheip radiatorius ir turi judet, nes pas visas clipses jis ten ant gumu stovi, o vat vibruoj gal kox vibratorius kontrobandinisSura rašėCOLONAs visas pagalves pas save pakeites bet jis visteik yra vibracija ir nzn kas ten vibruoja. Gali but kad radiatoriusnes tie laikikliai issimale net nzn o siaip viskas tvarkinga

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko