ruko zibintai
- kid
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 790
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 14:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt CJ '96 1.6
- SkypeCOLON dsm_fan
- MiestasCOLON pnv:)
ruko zibintai
man idomu kaip kitose klipacuose tie zibintai isijungia. bo pas mane priekiniai priesrukiniai zibintai tik prie ilguju sviesu uzsidega, o gale tai prie trumpuju. kaip ta nesamone atitaisyt, kad normaliai sviestu po miesta vazinejant su artimosiom kaip ir turi but 

'96 colt cj
'92 E36 :p
Re: ruko zibintai
taip ir turi butkid rašėCOLONpas mane priekiniai priesrukiniai zibintai tik prie ilguju sviesu uzsidega, o gale tai prie trumpuju.

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- kid
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 790
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 14:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt CJ '96 1.6
- SkypeCOLON dsm_fan
- MiestasCOLON pnv:)
nu n..Micius rašėCOLONtaip ir turi butkid rašėCOLONpas mane priekiniai priesrukiniai zibintai tik prie ilguju sviesu uzsidega, o gale tai prie trumpuju.Cia gamykliskai taip padaryta, nes apacioj priekyje pas 1G klipsa yra ne priesrukines, o papildomi ilguju sviesu zibintai

'96 colt cj
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai ka vaikeli įklimpaiZakis rašėCOLONNelaime...reikia keleivio puses ruko zibinto...amerikinis netiko.Gal kas turi nereikalinga europini ar pns...aciu.

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
tai ka jau pridirbai zaltyZakis rašėCOLONNelaime...reikia keleivio puses ruko zibinto...amerikinis netiko.Gal kas turi nereikalinga europini ar pns...aciu.

da visai nesenai maciau lekenti tai fainai atrode ka pasaka tik va biski spigina bet px

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
varyk pas Alektrika ir viskas bus sutvarkyta, va taip:kid rašėCOLONnu n..Micius rašėCOLON taip ir turi butCia gamykliskai taip padaryta, nes apacioj priekyje pas 1G klipsa yra ne priesrukines, o papildomi ilguju sviesu zibintai
kaip man patinka mano masina. vis kazka naujo atrandi

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1311
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
- AutomobilisCOLON BMW
- MiestasCOLON Šiauliai
vat taip ir ylupau...kad spigina tai zinau,viena i virsu sviete , tai dabar nebe...siaulieciai zino kaip KROOOOTAI musu liaudis statosi masinas prie tele2 salono vytauto gatvei.as ramiai prisiparkavau prie geliu vazono,gryztu o uz manes kazkox vunderkindas sustojes tai as acargiaj pavariau atbuliniu kad nenusibrezt y vazona, davaziavau su galu iki pat auto taip kad neuzkliuciau ir vaziavau is kiemo,vazono nesimate...isgirdau BOOOM.maniau kad wel bamperis,yjungiau px ir nuwaziawau...islipus labai susinervinau...:// daba manau tex imt lauk ir antra,bet tada reik galvot apie naujas lemputes