HELP Kaip itemti skirstymo dirza sigmai
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
HELP Kaip itemti skirstymo dirza sigmai
Sveiki, padekit, kazkada buvau minejas jog mano sigmos variklis(3L.24valve) skleidzia nemalonu garsa, ogi vakar nusiimu apsauga nuo pagrindinio skirstymo dirzo, dirzas visiskai laisvas keista kaip jis dar nepersoko, gal est kasnors su tuo susidure, gal zinot kaip ji itemti, gal ten yra kokiu ypatumu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- MiestasCOLON Klaipeda
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Pamiršai pasakyt "stumtis ar važiuoti- negalima!"... Nes jei gerai įsivaizduoju, jeigu jau diržas atsimakalavo- tai geriau jau kelt ant kaliaskės ir nesukaliojant variklio sutvarkyt, kad nepasivytų vožtuvų kartaisPliustas rašėCOLONNu tu ir laimes kudikis, varyk greiciau pas specus kol vozhtuvai neushilenke

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- MiestasCOLON Klaipeda
Jo as jau jo vakar ir nebekuriau kai pamaciau kas per linksmumai ten dedasi , palikau servise stoveti, tai va siandien ardysiu toliau ir ziuresiu is kur problema, ar itempejas, ar dirzui kasnors, ir tt, tai sakau gal kas buvot patys remontave tai padesit man, kaip va su tuo itempeju ten yra ar jis paprastas kaip generatoriaus ir kondicionieriaus, ar koks imantrus kaip minejau hidro :?: o jeigu jau buvo persokes dirzas per pora krumpliu ar imanoma jog variklis dirbo :?:
Nu va linkas:
http://www.exist-ua.com/japancats/mitsubishi/
ivesi ten savo Sigmos VIN'a ir nuejes i skyreli "Dvigatel" tada i "Raspredval i klapany" ir viska pamatysi, kaip ten kas yra
Beje galiu pasakyt, kad paskirstymo dirzo itempejas yra "hidro" ir kad persokus ir per 2 dantukus variklis gali dirbti (pas eclipsa man taip buvo, buvo uzdetas dirzas per 2 dantukus blogai, tai viskas atrode lyg ir normaliai, bet ant laisvu variklis puliuodavo bishki)
http://www.exist-ua.com/japancats/mitsubishi/
ivesi ten savo Sigmos VIN'a ir nuejes i skyreli "Dvigatel" tada i "Raspredval i klapany" ir viska pamatysi, kaip ten kas yra

Beje galiu pasakyt, kad paskirstymo dirzo itempejas yra "hidro" ir kad persokus ir per 2 dantukus variklis gali dirbti (pas eclipsa man taip buvo, buvo uzdetas dirzas per 2 dantukus blogai, tai viskas atrode lyg ir normaliai, bet ant laisvu variklis puliuodavo bishki)
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
-