Tai tas laisvas apsukas po nuresetinimo reikia ir susireguliuot. Tada beveik nesijaus ar nuresretini ar ne. Ir iš viso variklis dirbs stabiliau. Reguliuojasi su varžtuku prie droselinės (oro) sklendės ir kitu, šalia esančiu, kur reguliuja šalto variklio apsukas(varikliuko pagalba).ZyXEL rašėCOLONNu blin, gal tada yra kokios išimtysDzhedaj rašėCOLONMan negestaNe karta buvo atjungtas akumas, po to normaliai kuriasi ir vazhiuoja...
Nes kiek pamenu visą laiką visi visiems visada kartodavo ir kartoja, kad jei kompą nuresetini- reikia leist padirbt, kad info susirinktų, nes kitaip gęsta važiuojant, o kitiems ir stovint
Na vadinasi reikia eit upgreidintis žinias
problemos po dirzo keitimo...
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tas varžtelio pareguliavimas su atviortke yra laikinas dalykas, reikai ir kompą reguliuotmpegas rašėCOLONTai tas laisvas apsukas po nuresetinimo reikia ir susireguliuot. Tada beveik nesijaus ar nuresretini ar ne. Ir iš viso variklis dirbs stabiliau. Reguliuojasi su varžtuku prie droselinės (oro) sklendės ir kitu, šalia esančiu, kur reguliuja šalto variklio apsukas(varikliuko pagalba).ZyXEL rašėCOLON Nu blin, gal tada yra kokios išimtysNes kiek pamenu visą laiką visi visiems visada kartodavo ir kartoja, kad jei kompą nuresetini- reikia leist padirbt, kad info susirinktų, nes kitaip gęsta važiuojant, o kitiems ir stovint
Na vadinasi reikia eit upgreidintis žinias

bet čia galėtų taip būt jei pagrindinį diržą blogai uždėtų
- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
Na kad akumas atjungtas buvo tai tikrai nei karto neturejau pro blemu. O del blogai uzdeto dirzo tai turejau, man tai isvis ji dirbo kaip garvezys... tai greiciausiai ir cia bus blogai uzdetas dirzas, o del balansinio veleno kai blogai idetas ar kazkas tai vibracija atsiranda.
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 334
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 14, 23:00
- AutomobilisCOLON Eclipse G1 DSM
- MiestasCOLON Vilnius
dekui uz postus,sutvarke jau man ten xebra,sureguliavo ,o tie klemai buvo nuimti,tai dabar atrodo viskas okei,tik dar prasidirbt jauciu turi,bet dabar del dusles bakelio remuso pas mane visas nurudijes ,tai vos ne laisvas ismetimas gaunasi
tai susitariau del sport dusles kad darys,tai sake kaina 400lt is firmos + darbas ten visas 50lt (tipo dar ten man ta pati vamzdi reiks pavirint..bet velnias zino kaip su tais dusliais..gal imt paprasta dusle ir virint remus rezonansinius antgalius (nes turiu gerus ,nupjautus nuo seno masyvus tokie
) tai reiks galvot..imesciau foto,bet is darbo rasau,tai neiseis 
o gal jus ka apie dusles nusimanot? noreciau ne kriokencio ralinio garso,bet grazaus duslaus tokio
nu paaiskinau tai juokingai,bet tikiuosi supratot ka turejau omeny
dekui uz pamastymus 

o gal jus ka apie dusles nusimanot? noreciau ne kriokencio ralinio garso,bet grazaus duslaus tokio

94'Mitsubishi Eclipse GS - SOLD
94' "Mitsubishi Sigma EXE" - SOLD
93' G1 DSM for a while..
94' "Mitsubishi Sigma EXE" - SOLD
93' G1 DSM for a while..
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai tau darys nuo kur tą duslęIce_Gee rašėCOLONdekui uz postus,sutvarke jau man ten xebra,sureguliavo ,o tie klemai buvo nuimti,tai dabar atrodo viskas okei,tik dar prasidirbt jauciu turi,bet dabar del dusles bakelio remuso pas mane visas nurudijes ,tai vos ne laisvas ismetimas gaunasitai susitariau del sport dusles kad darys,tai sake kaina 400lt is firmos + darbas ten visas 50lt (tipo dar ten man ta pati vamzdi reiks pavirint..bet velnias zino kaip su tais dusliais..gal imt paprasta dusle ir virint remus rezonansinius antgalius (nes turiu gerus ,nupjautus nuo seno masyvus tokie
o gal jus ka apie dusles nusimanot? noreciau ne kriokencio ralinio garso,bet grazaus duslaus tokionu paaiskinau tai juokingai,bet tikiuosi supratot ka turejau omeny
dekui uz pamastymus

šiaip dėk rezonatorių ir sport baką ir gausis duslus, o jei nori ralistinio tai žiūrint kokio to kriokimo nori skardaus ar duslaus, je iskardaus tada nedėk rezonatoriaus
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu tai ir virink ką turi, jei kažko konkrečiai norėsi tai dar vietoje pasitarsi, nes nelabai daugiau ką galima pasakyt, nes tiesa sakant kėkvienas tą kriokimą išsivaizduoja skirtingai, kiek iš klubiečių kriokimas man patinka tai Donix, o pas jį net bakelio nėra, tik antgaliai, ir mano, bet mano duslus o ne kriokiantis, taip kadIce_Gee rašėCOLONkalba eina tik apie galini bakeli... turiu rezonansinius remus masyvius antgaliustai va ir klausimas su ta dusle..kaip cia padarius..nes su esama tai sake daug lb nevazinet,nes galiu pamest viena diena

- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Cezaris.........Matosas rašėCOLONjo beveik MakedonietisRiebus rašėCOLONo jie nori pigiai susisukt kaip golfistai tai pasiemi atsuktuva prabadai skyliu duslerkei ir vsio
p.s atejau, paskaiciau, pritersiau..

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- SWEET
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 71
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Plymouth Laser
- MiestasCOLON Kaunas
Natai jo pamegink per kokius keturis dantis permest balansyriny velena atgal paziuret noreciau kaip tas vargsas motorelis tau dirbtu ant laisvu!!! Pats ant saviskes isbandziau tai jau manes neapdursi, vot jei is vis ismet tai sutinku motoro vibracijos padideja bet dirba... Tai taip kad mietkai labai didele ytaka turi matareliui, net ir balansyrinio velenelio!!!Micius rašėCOLONPrie ko balansyrinio dirzo blogas uzdejimas gali itakoti variklio darba, o tuo labiau nelaikyma laisvu apsuku ??? Blogas balansyrinio dirzo uzdejimas itakoja tiktai didesnes variklio vibracijas, ir apskritai, nemazai performance'istu, meta is vis nx ta dirza, kad nebutu galios praradimuSWEET rašėCOLON tegu ziuri mietkas, ir ypac balansyrinio veleno!!!Aisku to kaina yra variklio pagalviu susidevejimas ir kt. su didesne vibracija susije dalykai

Plymouth laser (1G) 91m. 142 KW TURBO, manual transmition (Vel lekia kaip laukinis arklys, ale tai smagu. Labai laukia ubgreidu
), jau padryti ubgreidai " K&N Air Filter, Blow of Greddy-Type RS"

mano colto tie patys pozymiai, nors paskirstymo dirzas keistas pries pusmeti. cia colto silpna vieta ir pasimate. kuriam servise tau sutvarke ar tik reguliavo?Ice_Gee rašėCOLONdekui uz postus,sutvarke jau man ten xebra,sureguliavo ,o tie klemai buvo nuimti,tai dabar atrodo viskas okei,tik dar prasidirbt jauciu turi,bet dabar del dusles bakelio remuso pas mane visas nurudijes ,tai vos ne laisvas ismetimas gaunasitai susitariau del sport dusles kad darys,tai sake kaina 400lt is firmos + darbas ten visas 50lt (tipo dar ten man ta pati vamzdi reiks pavirint..bet velnias zino kaip su tais dusliais..gal imt paprasta dusle ir virint remus rezonansinius antgalius (nes turiu gerus ,nupjautus nuo seno masyvus tokie
o gal jus ka apie dusles nusimanot? noreciau ne kriokencio ralinio garso,bet grazaus duslaus tokionu paaiskinau tai juokingai,bet tikiuosi supratot ka turejau omeny
dekui uz pamastymus
Senelio palikimas - automatinis koltas 'Desert Eagle':: saldytuvo spalvos:: 16 gilziu:: kaburos kubatura 1.6
Nu gal...SWEET rašėCOLONNatai jo pamegink per kokius keturis dantis permest balansyriny velena atgal paziuret noreciau kaip tas vargsas motorelis tau dirbtu ant laisvu!!! Pats ant saviskes isbandziau tai jau manes neapdursi

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)