Papildomas Stop zibintas
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Papildomas Stop zibintas
Sveiki,
Nedega pas mane tas papildomas stop zibintas, ten sunku ji issiardyt ar paprasta. Gal kas ardet, keitet lempechka.
Yra galiniame buferyje sonuose tokie atsvaistai, jie turi degt kai sviesos ijungtos??? Jeigu nedega kur slieku ieskot
Nedega pas mane tas papildomas stop zibintas, ten sunku ji issiardyt ar paprasta. Gal kas ardet, keitet lempechka.
Yra galiniame buferyje sonuose tokie atsvaistai, jie turi degt kai sviesos ijungtos??? Jeigu nedega kur slieku ieskot
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
Re: Papildomas Stop zibintas
niu pas mane tai ten tik atsvaitas jei tu apie ta kur spoilery yraRomasis rašėCOLONSveiki,
Yra galiniame buferyje sonuose tokie atsvaistai, jie turi degt kai sviesos ijungtos??? Jeigu nedega kur slieku ieskot[/quote]
jei pas tave talonas t.y. USA variantas tai turi jei ne tai ne ir nuokada atsvaitas dega? jo paskirtis atspindeti sviesa

Eclipse 1G Targa (SOLD)
- Romasis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 210
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 11, 10:57
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: Papildomas Stop zibintas
jei pas tave talonas t.y. USA variantas tai turi jei ne tai ne ir nuokada atsvaitas dega? jo paskirtis atspindeti sviesarimciux rašėCOLONniu pas mane tai ten tik atsvaitas jei tu apie ta kur spoilery yraRomasis rašėCOLONSveiki,

Na as taip pavadinau tuos buferiuose:o)))) Tik maciau kad dega pas kai kuriuos.
O ten spoileryje tik atsvaistas, hmmm tai kam jis ten isvis reikalingas:o)))
Romasis, Kaunas
Mitsubishi Eclipse 1G
Mitsubishi Eclipse 1G
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
jo as maniau ten normalus zibintas tik sugedes isardziau ir labai labai buvau nusivyles kai surinkau atgaliosNasas rašėCOLONnuo 93 m. į 1G eclipsus galiniame spoileryje ėjo jau papildomas stop žibintas, o iki 92 tik atšvaitukas

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
na tai spoileris uždėtas nuo 93-94 arba įmontuotas stopas, gal į šikną gavus buvo, gal šiaip užtuningavo kasalex rašėCOLONnu pas mane 92 bet ten viskas dega,tik labai jau silpnai.

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pas mane 93 - nedega, pas pistą 93 nedega tooNasas rašėCOLONna tai spoileris uždėtas nuo 93-94 arba įmontuotas stopas, gal į šikną gavus buvo, gal šiaip užtuningavo kasalex rašėCOLONnu pas mane 92 bet ten viskas dega,tik labai jau silpnai.draugui irgi pirkom 93 eclipsą , tai irgi pas jį atšvaitukas, nors turėtų būti stopas. bet pas jį kai pirkom matėsi kad spoileris keistas, nes atspalvis skyrėsi nuo šoninių

to Rimciux> GSX čia ne Talionas

Pas mane tai dega nes AmerikonasMatosas rašėCOLONpas mane 93 - nedega, pas pistą 93 nedega tooNasas rašėCOLON na tai spoileris uždėtas nuo 93-94 arba įmontuotas stopas, gal į šikną gavus buvo, gal šiaip užtuningavo kasdraugui irgi pirkom 93 eclipsą , tai irgi pas jį atšvaitukas, nors turėtų būti stopas. bet pas jį kai pirkom matėsi kad spoileris keistas, nes atspalvis skyrėsi nuo šoninių
![]()
to Rimciux> GSX čia ne Talionas![]()