del space wagon vibracijos
del space wagon vibracijos
ant laisvo vibruoja visa masina. diskomfortas jauciamas. ar taip pas visus dyzelius, ar tik maniske
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
pas tave TD, pas mane colt'e benzinas, bet ir ant laisvo labai negraziai dirba, nors apsukos laikosi normaliai, taciau jauciu gan didele vibracija. Gal balansinis velenelis ar kaip ten jis yra pagedes arba varikio pagalves
ce tik pamastytai...

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Re: del space wagon vibracijos
ziurek variklio pagalves pirmoj eilej
linas rašėCOLONant laisvo vibruoja visa masina. diskomfortas jauciamas. ar taip pas visus dyzelius, ar tik maniske
Re: del space wagon vibracijos
Pas mane irgi didele vibracija. Kaip dyzeliui normalu, bet pagalves pasitikrinti vertetu.linas rašėCOLONant laisvo vibruoja visa masina. diskomfortas jauciamas. ar taip pas visus dyzelius, ar tik maniske
mano Galantas irgi dreba
Sveiki,
mano galantas 94-u (benzinas) irgi pradejo drebet ant lasivo. Viskas prasidejo po variklio dirzelio pakeitimo. Buvo itarimu, kad dirzelis netiksliai uzdetas, bet patikrinus pasirode, kad gerai. Tada meistrai pradejo apie pagalves sneket. Tik man kazkaip nelabai norisi tiket, kad taip galejo sutapti su dirzelio keitimu. Su purkstukais turetu viskas ok buti, nes benzino nevalgo per daug, vidurkis 8,6 L. Gal dar kas kokiu minciu turit?
mano galantas 94-u (benzinas) irgi pradejo drebet ant lasivo. Viskas prasidejo po variklio dirzelio pakeitimo. Buvo itarimu, kad dirzelis netiksliai uzdetas, bet patikrinus pasirode, kad gerai. Tada meistrai pradejo apie pagalves sneket. Tik man kazkaip nelabai norisi tiket, kad taip galejo sutapti su dirzelio keitimu. Su purkstukais turetu viskas ok buti, nes benzino nevalgo per daug, vidurkis 8,6 L. Gal dar kas kokiu minciu turit?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
Re: mano Galantas irgi dreba
o kaip balansavimo dirželis - tvarkoje? tiuningistai pataria nusiimti tą dirželį lauk dėl bereikalingo apkrovimo, o ir dėl eksplotacijos - nutrūkęs jis gali pridaryti bėdų, ko pasekoje trūksta pagrindinis ir t.t. dėl šito, gal ir verta truputį padeginti riebalus variklio vibracijomisLq rašėCOLONSveiki,

Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Re: mano Galantas irgi dreba
o purkstukai neoniniaiLq rašėCOLONSveiki,