Man renkantis pirma automobili, Galant buvo tarsi meile is pirmo zvilgsnio, nors ir netapo jis pirmu mano automobiliu, bet dabar jau metai laiko turiu Galanta. Skaiciau apie juos daug, susidariau nuomone, kad patikimiausi yra 2.5 litro (sitie varikliai tipo neuzmusami) ir automatine deze, nes mechanika silpnai laiko, kiek tiesios nezinau. Problema, kad butent siuo metu su 2.5 varikliu skelbimu isvis nera, masinu turguje Galanto irgi nerasi.
Pats pirkau Galanta uz 500 euru

bet 2 menesiai po 8-10 kasdien valandu buvo skirti prikelti masina gyvenimui del rudziu

man pasiseke, ir papuole su maksimalia komplektacija, Nardi Torino - medis vairas, rankinis ir pavaru svirtis. Isskirtine savybe - vidaus surinkimo kokybe, tarytum koks Lexus modelis butu, Japoniska masina su nerealia salono kokybe, jokiu pigiu plastiku, niekas nebarska. Nezinau, ar cia del Nardi Torino ar visuose Galant, bet tai labai didelis pliusas.
Del triuksmo. Izoliacijos kaip ir visuose japonuose - mazai. Bet 2.5 variklio nesigirdi jei jo nesmaugi, labai ramiai murkia. Padangos, vejo triuksmas - viskas girdisi, tam naudojama garso aparatura
Del patikimumo - visi giria, kad priziurimas Galantas negenda, labai kantrus automobilis. Bet tai nereiskia, kad jis taupus, nes kura tiesiog ryja. Maziausios kuro sanaudos, kokias teko pasiekti buvo 11 litru, 50/50 miestas/trasa, ne piko metu. Dazniausiai 12.5. Ziema, vazinejau iki darbo labai mazus atstumus, 3 km, tai susidare ispudis, kad tas variklio sildymas daugiausia kuro ir paima, sanaudos kelis menesius buvo 17, 100% mieste vazinejant. Duju irangos kaina ~700 euru, V6 varikliui keisti dirzus speju kainuos taip pat nemazai, o siaip kitos detales nebrangios.
Apibendrinant - puikios isvaizdos, patvarus, komfortiskas automobilis, Japoniskas BMW/Audi analogas uz zenkliai mazesne kaina
PS: del kuro sanaudu, as gal ramiai nemoku vazineti, 2.5 + automatas, labai gerai begius meto, atrodo vaziuoji ramiai, nespaudi, bet visi tau toli uz galo pasilike.