Pavaru dezes problema
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
- UžsiregistravoCOLON 2016 01 07, 15:06
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
Pavaru dezes problema
sveiki. is po nakties siek tiek pavaziavus atgal, bandant i prieki pradejo nesijugti begiai liko tik 5-as gal kas esate susidure su kazkuo panasaus? p.s is vakaro buvo vazinejama nebuvo jokiu garsu ar problemu, nakti salo -22.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 10
- UžsiregistravoCOLON 2015 06 28, 22:16
- AutomobilisCOLON galant
Re: Pavaru dezes problema
koks aparatas
2016 01 07, 16:00 papildyta:
o kaip sankaba ? atsidaryk kapota prie dezes pamatysi begiu traukes tai ziurek jos junge ar ne ? buna ten problemos
2016 01 07, 16:00 papildyta:
o kaip sankaba ? atsidaryk kapota prie dezes pamatysi begiu traukes tai ziurek jos junge ar ne ? buna ten problemos
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
Mitsubishi carisma, ten nėra traukiu tik nuo riciagos iki dėžės tokia viena štanga eina ir viena svirtį reguliuoja kuri vaikšto aukštyn žemyn pagal pavara pačiam birsuj 1 žemyn 2345
2016 01 07, 19:42 papildyta:
1.9 td 1999m
2016 01 07, 19:42 papildyta:
1.9 td 1999m
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 10
apie tas ir kalbu buna issineria arba laikiklis nurudyja
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Kolegai su volvo s40 būdavo, kad per šalčius 5 bėgio neįmesdavo, nes ten apie tas svirtis sniego prisirinkdavo ir jis užšaldavo. Gal ir tau čia taip bus, kad tiesiog svetimkūnis maišo bėgius įjunkt.
Accord Tourer
Identiska problema irgi ivyko praeita savaite, masina salta, aikstelej truputi pasimaliau, po to imusiau atbulini, musiau i pirma ir viskas, dingo visi begiai isskyrus penkta. Teko penktu svilint sankaba i parkavimo vieta ivaziuojant 
Jokiu garsu, nieko, tiesiog musant begi atsiremia riciagas ir atrodo, kad ji kisi visai ne i vieta, o penktas musasi kaip visada.
Masina Carisma.
Autoriau, jei pirmas rasi beda, nepasikulink, pasidalink, as kolkas neskubu ieskot ir nelabai turiu kur pasikelt ar ant duobes uzsivaryt, be to yra kita masina

Jokiu garsu, nieko, tiesiog musant begi atsiremia riciagas ir atrodo, kad ji kisi visai ne i vieta, o penktas musasi kaip visada.
Masina Carisma.
Autoriau, jei pirmas rasi beda, nepasikulink, pasidalink, as kolkas neskubu ieskot ir nelabai turiu kur pasikelt ar ant duobes uzsivaryt, be to yra kita masina
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
Būtinai pranešiu kai tik bėda aiški bus.
Temos autoriau, gal radai gedima?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2016 02 16, 20:21
Sveiki,nutiko toks jau dalykas,kad sugebejau kazkaip nulauzt visa svirti,nors jegos neteko panaudot daugiau,nei visada.
Ir is seniau jungdavosi kai kurie begiai sunkiau,bet bedu nepridarydavo.
Ar imanoma virint butu,ar viska kazkokiu budu ardyti ir ieskot shrote nuluzusios dalies ar kaip cia geriau?
Aciu uz nuomones.
http://workupload.com/file/FoIe7ken
Ir is seniau jungdavosi kai kurie begiai sunkiau,bet bedu nepridarydavo.
Ar imanoma virint butu,ar viska kazkokiu budu ardyti ir ieskot shrote nuluzusios dalies ar kaip cia geriau?
Aciu uz nuomones.
http://workupload.com/file/FoIe7ken
- aidas1975
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 186
- UžsiregistravoCOLON 2011 07 11, 14:31
- AutomobilisCOLON mitsubishi space wagon
- SkypeCOLON aidasius1975
Nuvaryk I srota ir nusipirksi
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Šrote tik reikia žinoti, kad "kulisa" yra kodinis šitos dalies pavadinimas 

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Tik penkto begio egzistavimo problema man sprendesi paprastai, 5 eurai ir 5 min pas deziu daktara.
Paslapties neisdave.
Carisma 4G92 su renault deze
Paslapties neisdave.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 10
kokia dar ten paslaptis troso ausi privirino ir tiek
2016 03 18, 23:21 papildyta:
o siaip daznas reiskinys jei ant kokio 3/ 4 begio taip nutinka tai su ranka uzciuopi svirti viena tik laisvas o su kita jau galima koki antra isimesti ir davaziuoti iki vietos ir tvarkyt
o siaip daznas reiskinys jei ant kokio 3/ 4 begio taip nutinka tai su ranka uzciuopi svirti viena tik laisvas o su kita jau galima koki antra isimesti ir davaziuoti iki vietos ir tvarkyt
duok deziu daktaro koordinates? panasios bedos!!!!!karolisu rašėCOLONTik penkto begio egzistavimo problema man sprendesi paprastai, 5 eurai ir 5 min pas deziu daktara.
Paslapties neisdave.
2016 03 21, 16:30 papildyta:
gal kas zinot vilniuje carismu begiu deziu daktaru?hansas777 rašėCOLONduok deziu daktaro koordinates? panasios bedos!!!!!karolisu rašėCOLONTik penkto begio egzistavimo problema man sprendesi paprastai, 5 eurai ir 5 min pas deziu daktara.
Paslapties neisdave.
2016 03 21, 16:30 papildyta:
Daktaro koordinates Alytuj, jei nuspresi keliaut, rasyk, surasiu tikslias.
Atkreipk demesi i mano aprasytus simptomus, jei pas tave kazkas kitaip, negarantuoju, kad remontas bus 5 eurai.
P.S. dezes isimt nereikia, jei gedimas kaip mano.
Jei tiesiog sunkiai pataikai i begius, bet imust imanoma, tai traukutes ivores issideveje, pasikeiti ir kuriam laikui padeda. Mano atveju visiem begiam isskyrus 5 riciagas remesi kaip i siena.
2016 03 21, 17:50 papildyta:
gal kas zinot vilniuje carismu begiu deziu daktaru?[/quote]hansas777 rašėCOLONduok deziu daktaro koordinates? panasios bedos!!!!!karolisu rašėCOLONTik penkto begio egzistavimo problema man sprendesi paprastai, 5 eurai ir 5 min pas deziu daktara.
Paslapties neisdave.
Daktaro koordinates Alytuj, jei nuspresi keliaut, rasyk, surasiu tikslias.
Atkreipk demesi i mano aprasytus simptomus, jei pas tave kazkas kitaip, negarantuoju, kad remontas bus 5 eurai.
P.S. dezes isimt nereikia, jei gedimas kaip mano.
Jei tiesiog sunkiai pataikai i begius, bet imust imanoma, tai traukutes ivores issideveje, pasikeiti ir kuriam laikui padeda. Mano atveju visiem begiam isskyrus 5 riciagas remesi kaip i siena.
2016 03 21, 17:50 papildyta:
Nusneki, trauke ten stovisaulius 202 rašėCOLONkokia dar ten paslaptis troso ausi privirino ir tiek