pastebejomMatosas rašėCOLONnevalgėmePliustas rašėCOLON kazka geriate?
1G atsiverciancios lempos
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: 1G atsiverciancios lempos
gerai, o tai i ka ta knopke pakeite?Micius rašėCOLONb - senesnis, a - naujesnis klipsas. Jei gerai pamenu, pakeitimai buvo padaryti ~92 metais, o tuo paciu salone paneleje buvo pakeista orandzine "nos'o"Kevinas rašėCOLONPas vienus 1G buna tokios (a) o pas kitus tokios (b) atsiverciancios lempos. Gal galit pasakyti kuo jos skiriasi ir ant kokiu modeliu buna kurios ar cia nuo kuriu nors metu eina kitokios? aciu![]()
knopke bei pasikeite garsiakalbiu groteles dureliu ablozkese

- Hoplitas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 656
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON saab 9-3ss
- SkypeCOLON hoplitas
- MiestasCOLON Kaunas-Telsiai
Re: 1G atsiverciancios lempos
Tokia maza atrodo kaip lempas kur pakeliaKevinas rašėCOLONgerai, o tai i ka ta knopke pakeite?Micius rašėCOLON b - senesnis, a - naujesnis klipsas. Jei gerai pamenu, pakeitimai buvo padaryti ~92 metais, o tuo paciu salone paneleje buvo pakeista orandzine "nos'o"knopke bei pasikeite garsiakalbiu groteles dureliu ablozkese
kaip atrodo ant naujesniu? :/
Eclipse 92m 2.0SOLD!
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Gerai,jusu zinios tikrai puikios,visi zinot,kas,kaip ir kodel...
Tai gal dar pasakysit,kad turit IKI 92m priekini fanara?? Na-negaunu i psio- ju tiesiog NERA,o kad nebutu visa tai ka parasiau,VISAI I LANKAS-skiriasi ne tik lempu virsus,bet ir vidus,todel man reikia TIK iki 92m. ....
tai gal turit-ka??

Tai gal dar pasakysit,kad turit IKI 92m priekini fanara?? Na-negaunu i psio- ju tiesiog NERA,o kad nebutu visa tai ka parasiau,VISAI I LANKAS-skiriasi ne tik lempu virsus,bet ir vidus,todel man reikia TIK iki 92m. ....

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Taigi perku parduodu paziurek..horn rašėCOLONGerai,jusu zinios tikrai puikios,visi zinot,kas,kaip ir kodel...![]()
Tai gal dar pasakysit,kad turit IKI 92m priekini fanara?? Na-negaunu i psio- ju tiesiog NERA,o kad nebutu visa tai ka parasiau,VISAI I LANKAS-skiriasi ne tik lempu virsus,bet ir vidus,todel man reikia TIK iki 92m. ....tai gal turit-ka??

tau visos lempos reikia? kas buvo?
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
Ziurejau,gal ka praleidauKevinas rašėCOLONTaigi perku parduodu paziurek..horn rašėCOLONGerai,jusu zinios tikrai puikios,visi zinot,kas,kaip ir kodel...![]()
Tai gal dar pasakysit,kad turit IKI 92m priekini fanara?? Na-negaunu i psio- ju tiesiog NERA,o kad nebutu visa tai ka parasiau,VISAI I LANKAS-skiriasi ne tik lempu virsus,bet ir vidus,todel man reikia TIK iki 92m. ....tai gal turit-ka??
ten buvo keli tel. nr. kur arde 1G ir man atrodo '92
tau visos lempos reikia? kas buvo?

Jo reikia visos,nes stiklas atrodo nekeiciamas... O buvo man labai paprastai,kadangi megejas esu lenkti "is po uodegos" net nepajutau,kuri auka man akmenuka isude i stikliuka.... Skylute nedidele,pirstas netepa (maziausias

- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
ai bl.. man ir panasiai buvo.. tik pajutau kad krusa eina ant stiklu ir priekio.. ir n* nesivijau daugiau:/
siaip man VIA-baltikoj pries savaite nuo furos (antroj juostoj gal 130-140 pjaunu) varztas parskriejo i stikla priekini.. tai laime kad pataike i pati pati kampuka :/ vistiek i Evelka vaziuosiu paziuret :/..
siaip man VIA-baltikoj pries savaite nuo furos (antroj juostoj gal 130-140 pjaunu) varztas parskriejo i stikla priekini.. tai laime kad pataike i pati pati kampuka :/ vistiek i Evelka vaziuosiu paziuret :/..
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu man pazibinti va taip ishkale antra diena kai clipse savo buvau nusipirkes, vaziavau prie ezero zhvirkeliu ir vat kita diena pstebejau kad skyle, jau antri metai tuj bus kaip sus kyle lakstau, o dabar jau ir dusliarkej skyle ir prie sparno, ir shiknoj 

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
"Vis dar vaziuojanti",tai ir netvarkysi,kol vaziuos?Pliustas rašėCOLONnu man pazibinti va taip ishkale antra diena kai clipse savo buvau nusipirkes, vaziavau prie ezero zhvirkeliu ir vat kita diena pstebejau kad skyle, jau antri metai tuj bus kaip sus kyle lakstau, o dabar jau ir dusliarkej skyle ir prie sparno, ir shiknoj

- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
I priekini stikla ir as gavau,bet ne varztaKevinas rašėCOLONai bl.. man ir panasiai buvo.. tik pajutau kad krusa eina ant stiklu ir priekio.. ir n* nesivijau daugiau:/

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu planuoju pavasari patvarkyt galsu visus, bet va dabar dar prie visko dar ir kompas parejo ir net neitariu kas gali but, zyxelis sako kazkoks IDE kontroleris gali but parejes, bet kas ce do krienas ir su kuom jis valgoms neinsvaizduojuhorn rašėCOLON"Vis dar vaziuojanti",tai ir netvarkysi,kol vaziuos?Pliustas rašėCOLONnu man pazibinti va taip ishkale antra diena kai clipse savo buvau nusipirkes, vaziavau prie ezero zhvirkeliu ir vat kita diena pstebejau kad skyle, jau antri metai tuj bus kaip sus kyle lakstau, o dabar jau ir dusliarkej skyle ir prie sparno, ir shiknoj
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
EBAYhorn rašėCOLONZiurejau,gal ka praleidauKevinas rašėCOLON Taigi perku parduodu paziurek..ten buvo keli tel. nr. kur arde 1G ir man atrodo '92
tau visos lempos reikia? kas buvo?![]()
Jo reikia visos,nes stiklas atrodo nekeiciamas... O buvo man labai paprastai,kadangi megejas esu lenkti "is po uodegos" net nepajutau,kuri auka man akmenuka isude i stikliuka.... Skylute nedidele,pirstas netepa (maziausias),. Silikonu uzlibdziau,bet dregmes prigaude ir parudijo vidus...Zodiu,REIKIA lempos.

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
EBALDrumbash rašėCOLONEBAYhorn rašėCOLON Ziurejau,gal ka praleidau![]()
Jo reikia visos,nes stiklas atrodo nekeiciamas... O buvo man labai paprastai,kadangi megejas esu lenkti "is po uodegos" net nepajutau,kuri auka man akmenuka isude i stikliuka.... Skylute nedidele,pirstas netepa (maziausias),. Silikonu uzlibdziau,bet dregmes prigaude ir parudijo vidus...Zodiu,REIKIA lempos.