Mitsubishi Carisma
To Alertaz:
Jo, ant dureliu staktos ir pas mane uzrasyta lygiai tas pats.
Jei tau tvarke masina, tai tepalus kogero pyle tuos pacius kaip ir man.
Valvoline Durablend ?
Pas mane Valvoline Durablend 10w/40, sintetiniai G.
To wytska:
Su kuro sanaudom matau tau labai sekasi. Gal tu labai atsargiai vazineji ir
tik sestadieniais sekmadieniais (kai kamsciu nera)? Tarp kitko kokios komlektacijos tavo carisma?
Jo, ant dureliu staktos ir pas mane uzrasyta lygiai tas pats.
Jei tau tvarke masina, tai tepalus kogero pyle tuos pacius kaip ir man.
Valvoline Durablend ?
Pas mane Valvoline Durablend 10w/40, sintetiniai G.
To wytska:
Su kuro sanaudom matau tau labai sekasi. Gal tu labai atsargiai vazineji ir
tik sestadieniais sekmadieniais (kai kamsciu nera)? Tarp kitko kokios komlektacijos tavo carisma?
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
nu jo kazkaip man sekasi nepapulti i kamscius mieste, nes vazineju dazniausiai tais paciais marsrutais, tai nerealiai ikirtes sistema ir apvaziuoju visas masinu sankaupas.
komplektacija: hmm nu su visai bajeriai, tik ne automatas, ir ne oda (o ar oda is viso buna carismose?
). ai ir labai didelis pravalas kad nera cruisecontrolo, nes labai daznai didelius actumus laxtau tai koja pavargsta.
aa.. ir dar vienas navarotas: jbl stipreakai, jbl kolonkes ir jbl subas

komplektacija: hmm nu su visai bajeriai, tik ne automatas, ir ne oda (o ar oda is viso buna carismose?

aa.. ir dar vienas navarotas: jbl stipreakai, jbl kolonkes ir jbl subas

- Andrius
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 650
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 01, 03:00
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
As irgi "beveik" turiu Carisma, as ja tvarkau, plaunu, ir daugiausiai vazineju, bet dokumentai ne ant manes
. Siaip visai nieko masiniukas, teko keist priekinius sarnyrus po metu vazinejimo. bishki cypia sedyniu spyruokles ar kas ten tokios, bet sita problema isprendzia cd grotuvas
. keista sakot salone tylu, pas mane tai atvirkciai, visa lauka jauciu, padangu "shipai" dabar i smegenis kala.
.
Komplektacija, visiskas standartas. nera jokiu klimato kontroliu, nera tokiu bedu apie ka cia jus diskutuojat
Sutinku su "Iwasaki", kad ratai R14 atrodo per mazi, kaip sakant kada nors bus ir didesni

Komplektacija, visiskas standartas. nera jokiu klimato kontroliu, nera tokiu bedu apie ka cia jus diskutuojat

Sutinku su "Iwasaki", kad ratai R14 atrodo per mazi, kaip sakant kada nors bus ir didesni

Kadaisa turejau citroena su klimatu, jo termometro skaiciukai mirksedavo esant temperaturai nuo 0 iki +4Iwasaki rašėCOLONIr tas ir tas![]()
Beje labai nervina kompo cypsejimas kai lauko temperatura yra 3 C ar maziau, jis periodishkai pypsi. Nzn kokia funkcija jis atlieka tas pypsejimas, bet juk yra tam termometras.