ZyXEL rašėCOLONGalų gale fotkės atgulė į FTP, gal greitu metu ir video pasirodys?

ZyXEL rašėCOLONGalų gale fotkės atgulė į FTP, gal greitu metu ir video pasirodys?
Suorganizuosi?ODUVANAS rašėCOLONAr siais metais bus atidarymas ?
O tavo nuomone aš turėčiau viską organizuoti? Jei praktiškai nei vienam nariui tai nerūpi- tai sakau gal kažkas kitas norėtų tuo užsiimttasgeresnis rašėCOLONKai pats Prezidentas klubo taip pasisako, tai kazkaip nelabai solidžiai atrodo
Tame ir esmė, jog pašnekėti visi gabūs, bet imtis atsakomybės ir kažką iš tikro daryti- vienetai, o ir tie vienetai jau pavargo nuo tokių šnekančių (potencialių padejėjų ar dalyvių)...tasgeresnis rašėCOLONNebūtinai organizuot, užtektų rodyt iniciatyvą, o aš irgi skatinu ir palaikau, nes manau yra žmonių su patirtim ir gabesnių renginių organizavime
MartyGL300 rašėCOLONAmmm, o jei šiemet tai padarytume jau atsidarius sezonui?? Kažkaip neišsimiegojau žiemą ir mano žieminis (nevairavimo) miegas užsitęsė, nors jau praeitą savaitę išjudinau savo mašiną ir pradėjau važinėtis
Faktas, kad poreikis yra, o ir noro tai daryti dar turiu. Tad kokia nuomonė daugumos, kas prisidėtų (organizuoti padėtų), ar būtų "atidarančių" sezoną??
Kažkiek padėčiau, bet dabar lyg ten mano žmogus jau nebedirba. Kartingai irgi įeina į "pasivažinėjimą trasoje"DruZhBA rašėCOLONMantai, sakei ir su kartingais padėtum
Iš esmės jei mūsų būtų gerokai daugiau, galėtume ir mini paradą susiorganizuoti.. Tai irgi būtų „pasivažinėjimas trasoje“ tam tikra prasmeMantas rašėCOLONMartyGL300 rašėCOLONAmmm, o jei šiemet tai padarytume jau atsidarius sezonui?? Kažkaip neišsimiegojau žiemą ir mano žieminis (nevairavimo) miegas užsitęsė, nors jau praeitą savaitę išjudinau savo mašiną ir pradėjau važinėtis
Faktas, kad poreikis yra, o ir noro tai daryti dar turiu. Tad kokia nuomonė daugumos, kas prisidėtų (organizuoti padėtų), ar būtų "atidarančių" sezoną??
Atidarančių būtų. Padėčiau tuo atveju, jei programa būtų susijusi su pasivažinėjimu trasoje.
Ką turim tą rodomRoliz rašėCOLONKaži ką gero parodytumėt per tą paradą?