Beje, fun-ega biržietis, tai sukontaktuokit - tikrai padės ruoštis.
Tai 11-08 irgi juk ateis, ar ne??tasgeresnis rašėCOLONVistiek dabar iki galo nepataisei, tai ar ateinanti savaitgali, ar 11-08
Ok, man tinka, jei kas turit jo kontaktus, paklauskit jo, ar jis prisidėtų prie šios „akcijos". Kai pasižadėjau suorganizuoti SU (vėlgi ZyXEL'is neleis man sumeluoti) visi pasižadėjo man padėtiDzhedaj rašėCOLONVienas komentaras (kaip jau dalyvavusio alaus kelio degustacijoj) - padegustavus alaus tikrai vairuot nebegalėsim. Siūlau įgyvendinti mūsų su fun-ega labai seniai brandintą idėją - nusamdyti didesnį mikriuką, kuris visus paimtų iš sodybos ir į ją atgal parvežtų. Galėsim tada normaliai atsipalaiduot
Beje, fun-ega biržietis, tai sukontaktuokit - tikrai padės ruoštis.
O dėl sodybos,DruZhBA rašėCOLONPritariu Fever, va, lapkričio 8 d. ir uždarytume tą sezoną. jei jau į alaus kelią eisim, tai nesvarbus šaltisFever rašėCOLONMan netoli, altėksiu ir su keliais micais. Bet vilniečiams, kauniečiams taiAteinantis savaitgalis, tai gaunasi 25 diena. Nemanai, kad tokį renginį skelbti reikia daugiau, nei prieš savaitę? Šiaip pagert į barą prieš savaitę planuojų...
Sezonas baigiasi lapkričio 1d - 10d, kai maunamės žieminius ratus, tai galima patikslint datą
O dėl kelionės namo, tai no way, reikia sodybos prie pat alaus kelio, kad jau paliktume auto ten.
Zy.,ZyXEL rašėCOLONKol kas mano komentaras toks: 423 km, 5 hours 24 mins (kelyje, važiavimo).
Vėliau bus daugiau...
O keliems km užteks pilno bako 98 sulčių??ZEX rašėCOLONČia kokia diena gaunasi? Svarbu kad būtų 98 benzo kelyje nes su 1 baku niekaip pagal Zy skaičius
Sultys tai sultys, geriau pakalbėkim apie datą ir kas girtus sukiš į mašinas ir kas mašinas ant tralo sustumsMartyGL300 rašėCOLONO keliems km užteks pilno bako 98 sulčių??ZEX rašėCOLONČia kokia diena gaunasi? Svarbu kad būtų 98 benzo kelyje nes su 1 baku niekaip pagal Zy skaičius
Tai tada galima prisiminti, kaip būdavai mažas ir į vystyklus varydavai, niekas nerūpėjo, gyvenimas buvo zjbs. Bet tai nereiškia, kad dabar reikia į kelnes visiems ta proga apsišikt.MartyGL300 rašėCOLONZy.,ZyXEL rašėCOLONKol kas mano komentaras toks: 423 km, 5 hours 24 mins (kelyje, važiavimo).
Vėliau bus daugiau...
O Tu prisimink jaunas dienas, kada norėdavosi tiesiog važiuoti su savo antrąja puse (kad ir kas ji bebuvo), kai jautei Mitsų dvasią ir buvo gera važiuoti kolonoje su vėliavomis ir kita atributika, kai visi mylėjo patį važiavimą ir buvimą kartu!!
Na, kaip dabar??
+1Dzhedaj rašėCOLON
Tai tada galima prisiminti, kaip būdavai mažas ir į vystyklus varydavai, niekas nerūpėjo, gyvenimas buvo zjbs. Bet tai nereiškia, kad dabar reikia į kelnes visiems ta proga apsišikt.
Time to move on, reikia taikytis prie dabartinės sutuacijos, tada ir dalyvių meete susirinks normaliai
O ne geriau sodybos ieškoti Biržų apylinkėse??Dzhedaj rašėCOLONSakyčiau, jei tarpinės pramogos Anykščiuose, tai aplink juos kažkur ir reikia ieškot sodybų, nemažai ten yra. Nereikės visiems savo Hondų, Mazdų ir Nissanų ginti į Biržus ir atgal, jei bus suorganizuotas transportas sodyba-alus-sodyba.