Reikai pagamint EVO8 priekines lempas su leshiais
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Reikai pagamint EVO8 priekines lempas su leshiais
Gal kas zinot kas galetu nebrangiai pagamint man priekines lempas evai is karbono ar plastiko.
Butu vietoje standartiniu lempu ten turetu but viena leshine lempa posukis ir visa kita dali lempos uzimtu difuzorius oro paemimui.
Bet kokia info pravers.
Butu vietoje standartiniu lempu ten turetu but viena leshine lempa posukis ir visa kita dali lempos uzimtu difuzorius oro paemimui.
Bet kokia info pravers.
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tik neprisigalvok tu dar.
Man tai ziedui reikia. Kad oras geriau praeitu i filtra ir filtras auksciau butu.
O tau tikrai nereikai. as nedeciau jokiu kitu lempu i eva tik standartines nu nebent tamsintas.
O klausiu del to kad as nesidomiu stylingu ir nedarau nieko panasaus.
Manau gal kas daresi patys man graziai nereikia man juk ziedui isvaziavau praejau tech komisija ir vsio, paskui deti standartine ir vaziuoji namo.

Man tai ziedui reikia. Kad oras geriau praeitu i filtra ir filtras auksciau butu.
O tau tikrai nereikai. as nedeciau jokiu kitu lempu i eva tik standartines nu nebent tamsintas.
O klausiu del to kad as nesidomiu stylingu ir nedarau nieko panasaus.
Manau gal kas daresi patys man graziai nereikia man juk ziedui isvaziavau praejau tech komisija ir vsio, paskui deti standartine ir vaziuoji namo.

377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
As pagalvojau kad jau keisi pas save, issigandau kad pastumejau tave klaidinga linkme.
O mintis tai taip idomi bet ji jau igyvendinta. Turiu nauja zurnala is JAV atsiunte teta, ten yra evo 854AG berods dragine, tai ten taip padaryta.
Pamaciau pagalvojau o kodel man taip nepadaryt, paprasta ir funkcionalu.

O mintis tai taip idomi bet ji jau igyvendinta. Turiu nauja zurnala is JAV atsiunte teta, ten yra evo 854AG berods dragine, tai ten taip padaryta.

377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
nuimi stikla originalios lempos, iskrapstai vidurius ir padarai skyleLince rašėCOLONAs pagalvojau kad jau keisi pas save, issigandau kad pastumejau tave klaidinga linkme.

TSI
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
tiuningas is UAB "Garazas ir ko"TSi rašėCOLONnuimi stikla originalios lempos, iskrapstai vidurius ir padarai skyleLince rašėCOLONAs pagalvojau kad jau keisi pas save, issigandau kad pastumejau tave klaidinga linkme.
o tada organini vietoj stiklo su dar didesne skyle i viskas.

- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tu TSI teisus, bet yra vienas kabliukas as nenoriu standartiniu gadint. Nes jos brangios o as zadu atsivezti dar ne viena evo is jav todel manau tikrai ju prireiks as jau ir taip visa salona turiu atliekama, instaliacija yra atliekama, ratai, stabdziai, kebulo daliu daug.
Bandau dar su vienais is kauno kalbetis sake shiandien pasakys iki piet.
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
nu tai negadink, nuvezi pas koki bica kuris stiklo audiniu teplioja visokius bamperius ir duodi ta lempa kad is vidaus arba jei nesiardo is galines puses nuimtu kopija ir viskas. aisku grazu labai nebus bet biski paspakliavus tai gal ir visai nieko gautusiLince rašėCOLONTu TSI teisus, bet yra vienas kabliukas as nenoriu standartiniu gadint. Nes jos brangios o as zadu atsivezti dar ne viena evo is jav todel manau tikrai ju prireiks as jau ir taip visa salona turiu atliekama, instaliacija yra atliekama, ratai, stabdziai, kebulo daliu daug.

TSI
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
tiems is spoileros paskambek turetu kaina but mazesne nei pas kus ten in big town
http://www.spoilera.com
8 683 14417

http://www.spoilera.com
8 683 14417
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!