kiek esu mates tokiu uzrasu tai dazniausia pries darydami isitikinkite ar tikrai nera tokios pat masinos klases bet su turbininiu varikliu

jei ne tai pasiskaiciuokite darbu ir gal apsigalvosite
uzteks cia visus ramint ir atkalbinet atsibodot jus man niekas nieko nebandes daryt kaip ir as ir atkalbineja mol nepradek per brangu

kaskokie jus nesuprantu visai ne aftamibilystai jum bele pasimeetint pagert nu vnz bet cia kita tema
o jei rimtai primetus vat nuo ko reiktu pradet tai visu pirma kox suspaudimo laipsnis tada primest pagal kitu patirti jei uzpusti ten kaskiek 0,XX baru kiek tas laipsnis pakiltu ir ar tai butu saugu zinoma pradejus pilti 98 benza saugumas pakiltu beto reiktu netik turbina statyt bet ir kuro misinio santykio matuokli pirkti prie to labai pravartu elektroninis automatinis turbos slegio reguliatorius kad ten paprasciau susireguliuoti na zinoma i atmosferke bent jau i tavaje jei nera vietos tarp variklio ir tarp radijatoriaus paprasciau butu deti turbochargeri kaip antai esu mates cia kaskas buvo idejas foto i foruma pas 3G mano galva zymiai geresnis variantas tokiu dalyku manau reiktu pas Turboservisa arba Diezelservisa pasiklaust jei netures tai eBuy susirast natada visi vamzdynai silikoniniai prie to dar intercoolerio reiktu nes be jo tai nei penki nei devyni.
Tai va susipirkus toki komplekta galima padaryti negamyklinius tvirtinimus is metalo juos sumontuoti sudeti i varikli pasijunkti viska pamatuoti ziureti kiek ten galima isspausti jei misinys jau labai liesas gaunasi ziurint su matuokliu (kuri gali tau pagaminti belekuris elektronistas tik va schemas susirask intike) tai reiktu tada pareguliuoti kuro kieki jei purkstukai per mazi statyti storesnius jie neturetu daug kainuoti o prie purkstuku zinoma praverstu ir stipresne pompa kuro. su kuro padavimo reguliatorium na va kaip ir viska paminejau manau ko reiktu pradziai o tada jau pasikeistum stumoklius bet toki reikala labiau apsimoketu ant 3L variklio nes mano galva stomoklius butu lengviau gauti nuo 3000GT TT
tai va primesk kiek tau kas kainuotu gaut pasidaryt ar kad padarytu ar pasiskolint ir zinoma meistro kurio rankos ne kairios viska susumuok ir tada paziurek kiek galima isspausti arkliu kiek niutonu nes ne arkliai ant rovimo svarbiausi ir apsispresk ar apsimoka