Eklipses apetitas... kas normalu ir kas ishkrypimas?
Eklipses apetitas... kas normalu ir kas ishkrypimas?
brangieji eklypsiu exploatotuojaj prispyre reikalas jau atverst kortas visishkai ir nuogai savo yklypse aptart. gi brangioji mano mieste, per daug nespaudaliojant, ryja apie 14l/100kuj. apetita turi mergyte, bet jaj augt nereikia iki vilkiko, taj ir galvoju, gal gali ji ir mazhiau pusryteliams reikalaut. tad pasidalinkit patirtim, likimo broliai, bandysiu zhuret, kur chia shuo pakastas. tiesa, lemda zonda tik ka pasikeichiau, bet zhvakiu laidai dar musha shonan. tai kiek turechiau tiketis ish savo meilutes normaliom miesto salygom??
pykta yklypse du-nulis dohc 2000gt (paleidzhiu ish ranku)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
apie tai jau esam kalbėję če: modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27 

Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Re: Eklipses apetitas... kas normalu ir kas ishkrypimas?
kiek plojai uz lemda zonda?nervas rašėCOLONbrangieji eklypsiu exploatotuojaj prispyre reikalas jau atverst kortas visishkai ir nuogai savo yklypse aptart. gi brangioji mano mieste, per daug nespaudaliojant, ryja apie 14l/100kuj. apetita turi mergyte, bet jaj augt nereikia iki vilkiko, taj ir galvoju, gal gali ji ir mazhiau pusryteliams reikalaut. tad pasidalinkit patirtim, likimo broliai, bandysiu zhuret, kur chia shuo pakastas. tiesa, lemda zonda tik ka pasikeichiau, bet zhvakiu laidai dar musha shonan. tai kiek turechiau tiketis ish savo meilutes normaliom miesto salygom??
Re: Eklipses apetitas... kas normalu ir kas ishkrypimas?
Sura rašėCOLONkiek plojai uz lemda zonda?nervas rašėCOLONbrangieji eklypsiu exploatotuojaj prispyre reikalas jau atverst kortas visishkai ir nuogai savo yklypse aptart. gi brangioji mano mieste, per daug nespaudaliojant, ryja apie 14l/100kuj. apetita turi mergyte, bet jaj augt nereikia iki vilkiko, taj ir galvoju, gal gali ji ir mazhiau pusryteliams reikalaut. tad pasidalinkit patirtim, likimo broliai, bandysiu zhuret, kur chia shuo pakastas. tiesa, lemda zonda tik ka pasikeichiau, bet zhvakiu laidai dar musha shonan. tai kiek turechiau tiketis ish savo meilutes normaliom miesto salygom??
achiu ioma. ash mataj kajp naujaskuris, taj man klawsimu be galo

pykta yklypse du-nulis dohc 2000gt (paleidzhiu ish ranku)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
manau nuo lemdos skirtumas koki 0.5 litro max jei jis pas tave nera visai numires nes kai ikaista dazniausiai pradeda veikti normaliai o bludija pakol saltas
ir padet 200 lt ant tokio reikaliuko neapsimoka manau uz tiek gali ciut ne visas gumeles ir kompensatorius pakeits ir da tarpine ant dangtelio kad garantuotai sutaupyt alyvos o benzo visu pirma oro filtras poto ar visos zvakes gerai veikia nu ir spaust maziau reikia
mano vasara mieste valge 10 daba pradejo 11 nu bet jau nuo filtro keitimo praejo pusmetis o po kaimus tai daviaus

mano vasara mieste valge 10 daba pradejo 11 nu bet jau nuo filtro keitimo praejo pusmetis o po kaimus tai daviaus

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
as buvau pas ipurskimo specus tai konstavo, kad jis miresRiebus rašėCOLONmanau nuo lemdos skirtumas koki 0.5 litro max jei jis pas tave nera visai numires nes kai ikaista dazniausiai pradeda veikti normaliai o bludija pakol saltasir padet 200 lt ant tokio reikaliuko neapsimoka manau uz tiek gali ciut ne visas gumeles ir kompensatorius pakeits ir da tarpine ant dangtelio kad garantuotai sutaupyt alyvos o benzo visu pirma oro filtras poto ar visos zvakes gerai veikia nu ir spaust maziau reikia
![]()

Birstone kur tvarko ipurskimus. Beja ten keite ir mano kompa nes buvo nuduses. O tu tikrai is Marijampoles nes nematau tokio ten mitso nors kiekviena diena slifuoju gatvesMangustas rašėCOLONSura rašėCOLON as buvau pas ipurskimo specus tai konstavo, kad jis mires. Ir man ji atjunge nes tipo tada duoda per riebu misini, o jei jis atjungtas tai viskas normaliai tik ant salto truputi prasciau.Planuoju pasikeist kada kai gausiu papigiaj ar apkeisiu kieno
kur tau diagnozavo

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
oro filtras tai kokiu 1.0 l daugiau gali kuro padet suziaumot, vot pas mani zverius eda 9.7l/100 km mieste nne sportinui rezimu, o jei jau paspaudalioji nu tai nezinau koki 10.5 l/100 kmRiebus rašėCOLONmanau nuo lemdos skirtumas koki 0.5 litro max jei jis pas tave nera visai numires nes kai ikaista dazniausiai pradeda veikti normaliai o bludija pakol saltasir padet 200 lt ant tokio reikaliuko neapsimoka manau uz tiek gali ciut ne visas gumeles ir kompensatorius pakeits ir da tarpine ant dangtelio kad garantuotai sutaupyt alyvos o benzo visu pirma oro filtras poto ar visos zvakes gerai veikia nu ir spaust maziau reikia
![]()

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
o tai ko nepaskaičiuot? Įsipilu va pvz aš pilną baką (40 L) išvažinėji, po to įsipili vėl pilną baką nu ir jei turi 40L ir išvažinėtą (mieste) kylų skaičių, tai negi nemoki pasiskaičiuot, kiek litrų valgo 100km?
ne kas su matematika tada 

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011