turiu 93 sigma wagona nusipirkes, geresnes auto neturejas, apspjauna visas a6 a8 audes ar bemwus 7us pasatus ir panasius banginius.
rekomenduoju !
kas beda tai su detalemis, nauju dar gaut eina, srotuose jau sausoka.
is explotacines puses pvz: stabikles trauke ~6e, sarnyras ~6e, antgalis ~8e, amortikas kyb naujas priekinis 80e, kaladeles prie. gal. nuo ~15e, kaladeliu skardeles ~3e, gal amrotikas ~50e, stabilkes stangos gumos ~5e, gale nezinau kas gali sugesti kraunu po puse tonos viskas laiko, prieky tik stabilkes traukes jautresne veita.
motoras pas mane 3.0 v6 soh, dujos slangines mieste imia apie 10-12, uzmiesitey galima tilpt y 10, pakrautas arba su priekaba pakrauta max 17 rijo, bet krovinys apie 2 tonos buvo.
automatas pasakiskas jei nesugadintas piktybiskai, salonas pas mane wagonas tai man labai patinka, vietos bagazinej dar ne veinas neparode didesnes
klima dar tik eilej laukiu sutaisys, sake viskas ten gerai nenaudota tai sutvarkys galesiu papaskaot kaip kas. ai naujas klimos tempikas ~10e dirzelis ~5e
abs pas mane neveikia, nes senas savininkas isgenejas kaires puses davikly, gal gausiu sake su davikliu pavyks paleist kad veiktu. davikliei abs tokie pat kaip nuo colto ir kitu micu, galima sudet.
seip dalys visos mitsubishsi, elektra kaip coltai lanceriai nuo 89, pakaba irgi ten tu metu viskas mainosi, turiu visokiu micu pasiberes tai toky padrozta nusupirkau, tai is kampu dalis surinkau ir sutvarkiau, teh praejo savo eiga.
skardos japoniskos.
asmeniskai nupirkciau dar viena kita kokia supuvuse dalimis padet y kampa kad butu, jei sigma fanams prireiktu