Guolis 259lt pakeitimas, ~50ltIce_Gee rašėCOLONIspudziai is pirmosios dienos su eclipsium :pasaka,o ne masina..daugiau nieka negaliu pasakyt
) buvau atoservise tai joa,sake stabdziu diskus ir kaladeles reiks keist,nes nestipriai nuspaudus biskiuka musa,o kai stipriai nuspaudi,tai jau ir abs veikia jauciasi..paskum uzia biskuti galinis guolis (idomu kiek kainuos) jauciu daug
o visa kita tiesiog sakau pasaka,daviau pusbroliui pravaziuot,draugui,viesiem labai patiko
![]()
tik dabar yra kalusimas:
1. del kondiskes..ten tas mygtukas 1 kart kai paspaudi uzsidega su geltona lempute o dar karta paspaudus su zalia lempute,bet kd veikia vienodai ..ir nlb ten ka saldo,tai gal freono ner net nzn (tikiuosi nesugedes) nu kaip saltas,bet nzn ar ant tiek saltas kiek kondikas turi pust.
2. kairej pusej nuo vairo 3-ias mygtukas nuo virsaus..ten kazkokia lempute nupiesta ir ji sukaliojasi,bet pas mane ten nies nesikeicia nzn :/
tai vatdar suko negaliu farai.. vaziavau i "audioprojektus" ,kad man laidus tvarkingai mago sutvarkytu ,nes pardavejas iskarpe iskarpe
ir pasukau is skubejimo kur negalima ir pist bauda 100lt,tai susitariau uz 40 ..pats kaltas..

o kuria klipse pirkai? ta juoda is autopliuso? su R16?
Kaune su mentais uz 20lt susitariau ;D tokia pati situacija..