O dėl važiavimo- tai aš turiu Kaune būt anksčiau šiek tiek, todėl prie manęs nesiriškit

Virtual rašėCOLONJeigu labai čia kyla bangos, galiu naikinti FB post'ą, bet visa informacija yra pateikta čia forume ir orginazatoriai gali patys spręsti ko leisti ir neleisti, aš tik pagyvinau reklamą apie Mitsubishi Klubą
Algiukaz rašėCOLONVirtual rašėCOLONJeigu labai čia kyla bangos, galiu naikinti FB post'ą, bet visa informacija yra pateikta čia forume ir orginazatoriai gali patys spręsti ko leisti ir neleisti, aš tik pagyvinau reklamą apie Mitsubishi Klubą
Kazkodel jau zinau, ka statysim ant vartu.
As balsuoju uz Vincuka, kas dar mane palaikys?
Jei pilnai dalyvaut, su visom ten riaušėm, bučiniais ir vėliavų mosavimais- gali užsitęstAusriukas rašėCOLONO į padadą sakai nespėsim prieš GM![]()
tai pratesimą galim perkelt į kaunąZyXEL rašėCOLONJei pilnai dalyvaut, su visom ten riaušėm, bučiniais ir vėliavų mosavimais- gali užsitęstAusriukas rašėCOLONO į padadą sakai nespėsim prieš GM![]()
Ne ne ne.. pasilikit savo spalvas sostinejAusriukas rašėCOLONtai pratesimą galim perkelt į kauną![]()
"Dėkui" už skelbimą, dabar telefonas netyla... Reikėjo suprasti, kad "Klubo Nariai ir draugai" apsiriboja forumiečiais arba bent jau naujais žmonėmis su mitsaisVirtual rašėCOLONJeigu labai čia kyla bangos, galiu naikinti FB post'ą, bet visa informacija yra pateikta čia forume ir orginazatoriai gali patys spręsti ko leisti ir neleisti, aš tik pagyvinau reklamą apie Mitsubishi Klubą
Tikrai nereikėsSashiukas rašėCOLONKlausimas ne visai į temą, bet ar norint atvažiuot pažiūrėt veiksmą trasoje, nedalyvaujant vakarinėje dalyje - reikės ką nors mokėt?