klausimelis del 2g eclipso
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
is isores tai tikrai tvarkinga, raso kad 110kw tai manau bus chrystlerio variklis nes ant mitsu kiek pastebejau 107kw bet ce as nelabai zinau. jei masina "pati" pravaziavus neseniai ta technine tai turetu but tvarkinga. as kai pirkau tai vaziavau pas mitsubishi atstovus kad viska patikrint, ten pakaba, vaziuokle, prie kompo pajungtu kaina berods buvo apie 100lt, bet kai pamate chrystelrio tai neiko nesuprato, bande ten kazka bande pajunginet bet nekas gavosi tai taip ir likau stovet prie ju duru nieko nepadares ir nieko neissiaishkines 

na jei ka sumastysi duok zhinot jei ka uzh 12 gal ir sumastysiu grieptLinkolnas rašėCOLONbeto atidziai paziurek kuri vieta buvo dauzta, ar neprixalturina, ir pamegink issiaiskint kodel visa masina perdazyta, kas nutike buvo.
o seip uz 12500 as savaja gal atiduociau, tik metai mano 97:)
nors ne, gal vistik gaila butu

- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
Na, siaip masina gera, del varikliu tai kiek suprantu tai tokio 110 kw lyg ir nera yra silpnestis chryslerio 420A, arba mitso 4G63 galibgesnis uz chryslerio. jei automatas tai patikrink ar visi begiai jungiasi ir tiek, as pats turiu automata 420A.
Del pakabos tai nera problemu Acura http://www.acura.lt viska turi ner ka sukt galvos, na mebent gsx. O i vytara nevaryk, jie lochai ir gaidziai tinginiai ir truksta zodziu!!!!! Siaip jei noretu uzsiimtu su tom masinom, bet na .... jie aiskina taip: Tai yra bendras DSM projektas ir jie neturi jokios info apie sy modely ....
Del spalvos tai zinok nemanau, kad atspesi kas buwa negerai. nes jeigu dazyta visa nestardantine spalva tai jau kazka reiskia! Nes original yra original!!!!
Siaip del diagnostikos istikruju yra problema! Siuo metu tariausi su GZ tikiuosi jie man pades!
Pranesiu kaip sekesi!
sory uz klaidas jeigu bus, bet jau ...
Del pakabos tai nera problemu Acura http://www.acura.lt viska turi ner ka sukt galvos, na mebent gsx. O i vytara nevaryk, jie lochai ir gaidziai tinginiai ir truksta zodziu!!!!! Siaip jei noretu uzsiimtu su tom masinom, bet na .... jie aiskina taip: Tai yra bendras DSM projektas ir jie neturi jokios info apie sy modely ....
Del spalvos tai zinok nemanau, kad atspesi kas buwa negerai. nes jeigu dazyta visa nestardantine spalva tai jau kazka reiskia! Nes original yra original!!!!
Siaip del diagnostikos istikruju yra problema! Siuo metu tariausi su GZ tikiuosi jie man pades!
Pranesiu kaip sekesi!
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
cfs-w600 rašėCOLONNa, siaip masina gera, del varikliu tai kiek suprantu tai tokio 110 kw lyg ir nera yra silpnestis chryslerio 420A, arba mitso 4G63 galibgesnis uz chryslerio. jei automatas tai patikrink ar visi begiai jungiasi ir tiek, as pats turiu automata 420A.
Pranesiu kaip sekesi!
na pas mane 420A ir ant tech paso parasyta 110kw

O pas mane irgi 420A, ir parasyta tech. pase, kad 101 kW,Nomad rašėCOLON na pas mane 420A ir ant tech paso parasyta 110kw
Pas Tekila TSi (4G63T), o parasyta tech. pase, kad 107kW lyg.
Ir visa tai reisia, kad regitra neturi normalios duombazes apie USA auto tech charakteristikas ir paraso i tech. pasa bile ka. Realiai kiek man zinoma non turbo 2G turi 107 arba 104 kW

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
galvojat jie ziuri ten turbo ar ne jie ziuri kad yra eklipse europine ir raso 110kw bet vat melieji reikia stovet prie meistro kai jis regina ir viskas as jam kokias 15 min aiskinau kad cia AWD ir cia 210 arkliu ant netiki cia sako tiek daug negali but nu ok sakau nueik i interneta jis i carfax nulindo ogi ziuri akurat nu tada surase man viska normaliai i tech pasa
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
na matai problema ta kad KLP acuros nera, tai net nzn kur ir tikrintis ta masina i autoaibe kazkaip nevilioja vezti, tai va tokia nesamone ir gaunasi ner kur patikrinti o ablomo gauti nesinori, uzhteko i g1 sukishau tiek bapkiu kiek masina buvo vertacfs-w600 rašėCOLONNa, siaip masina gera, del varikliu tai kiek suprantu tai tokio 110 kw lyg ir nera yra silpnestis chryslerio 420A, arba mitso 4G63 galibgesnis uz chryslerio. jei automatas tai patikrink ar visi begiai jungiasi ir tiek, as pats turiu automata 420A.
Pranesiu kaip sekesi!