jo, 3.4bar = 49PSI

F-1 rungtynese yra labai grieztai ribojamas maksimalus suslegimas iki 40PSI. Tai cia gaunasi daugiau nei F-1 rungtyniu boliduos

o vat jeigu 3,4PSI = 0.23bar, tai logiska
o koks tau skirtumas kiek baru. svarbu kad masina techniskai tvarkinga, ir kad eina tiek kiek tu spaudi ir kiek tau reikiaGodzia rašėCOLONapie tuos barus man tie pacaniukai is mazeikiu pasake,todel as jusu ir klausiu ar gali taip but ir ar verta imt?
reiskia jie mane api**so
Manau tau paprasčiau būtų nuvaryt į kokį GroundZero ir viską išsiaiškint... Arba Linces paklaust (čia kur forume lankosi). Galų gale perkant tokią mašiną yra didelė rizika, o padarius kokį leakdown testą pas GZ- trėtų kas nors paaiškėti. Manau...Godzia rašėCOLONapie tuos barus man tie pacaniukai is mazeikiu pasake,todel as jusu ir klausiu ar gali taip but ir ar verta imt?
reiskia jie mane api**so
Gal jie taves ir nenorejo apipest,gal patys nesupranta ka kalba.Godzia rašėCOLONapie tuos barus man tie pacaniukai is mazeikiu pasake,todel as jusu ir klausiu ar gali taip but ir ar verta imt?
reiskia jie mane api**so
Galva turi vadinas neprazusi, maladec.Sekmes.Godzia rašėCOLONas taip ir padarysiu.susitariau su jais,kad as masina parsivarysiu i vilniu ir ziuresiu kas ir kaip.tai va ryt parsivarysiu ir pirmadieni varysiu GZ.
teisingai, geru masinu nereikia pardavinet, jomis reikia dziaugtissenis rašėCOLONnu as cia bandziau i takta pamusti. kai zmones raso bilekaKorsaras rašėCOLON brangiai norisiap kol kas nemastau pardavineti. bent jau kol garantija pasibaigs
3000GT kiečiausenis rašėCOLONgriztant prie temos - jei jau bicas masto apie ~000 eur i masinos pirkima kisti, verta pamastyti apie evo. gerai paieskojus + 1-2 k eur ir gali itilpti