Nakiek kainuoja nepamenu, bet tikari temoje " Carisma remonto islaidos " esu parases, tai nepatingek paskaitinek ten. O pirkau berods Liro, man miesto gatvemis ir kalnais tikrai uztenka, niekas neperkaista ir nesusikraipoGaigeris rašėCOLONkad nekurti naujos temos, tai pas Carismoje mane gale viename rate stabžių kaladėlės liečiasi su disku, šeštadienį servise patikrino, panašu diskas perkaitintas, nors nepamėlinaves kaip dauguma perkaitintų būna, iškėlė tokia hipotezę, kad gal kai buvo stipriai įkaites per gerą balą pralėkiau, to pasekoje paliko kažkoks kreivas, nu nesvarbu važiuot galiu ir technikinę turbut praeičiau bet labai jau erzina kai netolygiai sukimba, netolygiai stabdo ir garsas nekoks, beto patikrino ir prieki tai tas vidury tarpas ventiliavimui nuo rudžių praktiškai užakes greitu metu irgi keist reikia.
taigi turiu klausimą, vistiek reiks keist ankčiau ar vėliau... kiek kainuotu gale ir priekį viską pakeisti su diskais ir kaladėlėm, gal visko iškart nekeisiu pradžiai gale po to priekį, kur patartumet pirkt?