nieko neatsiks tik ant voztuvo ismus duobe ir kuomet viena diena nustbos su kalanciais ir netraukianciu motoru vazinet reikes netik pasikeisit kompenatorius, bet ir voztuvus. tai tiekMatosas rašėCOLONNeklysti , manon ziniom, nes kiek klausinejausi tai visi meistrai sake , kad jei nemaiso nesikeisk nieko neatsitiksDonix rašėCOLONpasikeiskjuos, nebent tau nemaisho tas garsas... shiaip galima dar ilgai vazhineti... kas posekoje to dar neteko girdeti kad nuoto kamnors pradetu bireti variklis... gal ir klystu
Ka daryt kad nebarsketu kompensatoriai?
- Aivaras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 27
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 15, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Jo man ir sake, kad gadina voztuvus...milas rašėCOLONnieko neatsiks tik ant voztuvo ismus duobe ir kuomet viena diena nustbos su kalanciais ir netraukianciu motoru vazinet reikes netik pasikeisit kompenatorius, bet ir voztuvus. tai tiek
Taigi ar yra koks burtininkas, kuris nustato kurie kompensatoriai blogi, nes visus 16 keist nesinori

- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
kai man kaskada senai tai buvo bet su audi tai sake nebesvaik nepatikrinsi bet sa surizikavau surado tipo du blogus kurie nesispaudinejo pakeiciau sutaupiau maniau praejo menuo pradejo vel kalt
tai teko visus likusius pakeist ir isejo variklio ardimas dvigubai sumokejau tei va skupus du kart moka 

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Prikelsiu sena tema 
Visa praeita zhiema ir pavasari ir netgi vasara barshkejo kompenstoriai
Vasara, artejant tepalo keitimui nebeuzhsichiaupdavo faktishkai visiahkai...pakeitus tepala pasidare daug geriau, bet rytais rudeni barshkejo. Atejus zhiemai velgi barshkedavo gan ilgai, po to smarkiai pritildavo, bet visishkai neuzhsichiaupdavo.
Ir shtai dabar visa esme, po tepalo keitimo pravazhiuota beveik 9000km (tepalai Agip 10w40 pusiau sintetika), o jau gera savaite, kaip rytais jie tyli, vazhiuojant tyli....variklis pradejo grazhiau ir tyliau dirbt...
Kame kampas?

Visa praeita zhiema ir pavasari ir netgi vasara barshkejo kompenstoriai
Vasara, artejant tepalo keitimui nebeuzhsichiaupdavo faktishkai visiahkai...pakeitus tepala pasidare daug geriau, bet rytais rudeni barshkejo. Atejus zhiemai velgi barshkedavo gan ilgai, po to smarkiai pritildavo, bet visishkai neuzhsichiaupdavo.
Ir shtai dabar visa esme, po tepalo keitimo pravazhiuota beveik 9000km (tepalai Agip 10w40 pusiau sintetika), o jau gera savaite, kaip rytais jie tyli, vazhiuojant tyli....variklis pradejo grazhiau ir tyliau dirbt...
Kame kampas?

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Jo siaip tikrai nereikia visu keisti, nuemus velenus ir paspaudinejus kompensatorius, matosi, rankomis ju nekaim neispausi 
Pas mane isispaude 8
Tik paskui metkes reikia gerai sustatyti, ten su tepaliniu balansyru problemos gali iskilti, meteke tinko, o motoras vibruoja, taip ir man buvo nutike, nepagavau kame kampas, paskui gudrus zmogelis pasake, kad atsuktuva reikia ikisti, i tokia skyle, kad pazeti ar gerai balansyras stovi, taip kad metkes dar ne viskas

Pas mane isispaude 8

Tik paskui metkes reikia gerai sustatyti, ten su tepaliniu balansyru problemos gali iskilti, meteke tinko, o motoras vibruoja, taip ir man buvo nutike, nepagavau kame kampas, paskui gudrus zmogelis pasake, kad atsuktuva reikia ikisti, i tokia skyle, kad pazeti ar gerai balansyras stovi, taip kad metkes dar ne viskas

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai vo sita reiktu Pistui pranest bo jo mataras po kapitalkes purtos biskisuubaru rašėCOLONJo siaip tikrai nereikia visu keisti, nuemus velenus ir paspaudinejus kompensatorius, matosi, rankomis ju nekaim neispausi
Pas mane isispaude 8