ne, kitas, na iš jo juokėmės daugiausia kiek pamenu, tik užmušk neatmenu pasakoriaus veido... tai jeigu kas iš dalyvavusių (algiukas, empegas, Mindaugėlis...) prisimenat, sakykit, nesikuklinkitMantas rašėCOLONGal apie Onutę, pirmą pasimatymą ir bananą?Matosas rašėCOLONdar vienas klausimas, laužau galvą ir nepamenu vakarinės dalies vyriško anegdoto kurį girdėjau lauke nuo kurio man iki šiol skauda pilvą (gal net Mantas jį pasakojo)
žodžiu jeigu žinote apie ką aš kalbu, mano PM jums atviras
Tu manim pasitikėk, ateityje gal ir apie muziką bendrą kalbą rasimMatosas rašėCOLONo Basoski gebėjimai fotkinti gana neprasti, jo fotkėse net ir trachtibidoch simpatiškai atrodo
Basoski rašėCOLONTu manim pasitikėk, ateityje gal ir apie muziką bendrą kalbą rasimMatosas rašėCOLONo Basoski gebėjimai fotkinti gana neprasti, jo fotkėse net ir trachtibidoch simpatiškai atrodo
Senatvės, žalingo gyvenimo ir išminties raukšlių išvagotas snukelisMindaugelis rašėCOLONBasoski o koks pas tave objektyvas? astrios fotkes, visi mano veido nelygumai matosi![]()
mpegas rašėCOLONNemalonu rašyti nemalonia tema, bet Klubo bendruomenė yra pasipiktinusi klubo nario Stevie elgesiu renginio metu. Ir ne tik šio renginio. Aš kaip, Klubo prezidentas, išreiškiu Valdybos ir renginio organizatorių nuomonę perspėti klubo narį, kad tai yra paskutinis jo toks poelgis klube. Jeigu tai dar pasikartos, Stevie narystė klube bus nutraukta.
Nedalyvavau diskusijoj, bet norejau klausti pas valdyba, ar neketina ispeti. As pritariu bendruomenei. O ir zmones is pasalies (netycia nugirstas pokalbis iseinanciu is Dvarkiemio zmoniu) ne itin graziai atsiliepe apie tokius pasirodymus.mpegas rašėCOLONNemalonu rašyti nemalonia tema, bet Klubo bendruomenė yra pasipiktinusi klubo nario Stevie elgesiu renginio metu. Ir ne tik šio renginio. Aš kaip, Klubo prezidentas, išreiškiu Valdybos ir renginio organizatorių nuomonę perspėti klubo narį, kad tai yra paskutinis jo toks poelgis klube. Jeigu tai dar pasikartos, Stevie narystė klube bus nutraukta.
Gaila, kad pas mane tokios astrios nuotraukos su tavo snukeliu nesigavo..Basoski rašėCOLONSenatvės, žalingo gyvenimo ir išminties raukšlių išvagotas snukelisMindaugelis rašėCOLONBasoski o koks pas tave objektyvas? astrios fotkes, visi mano veido nelygumai matosi![]()
![]()
Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM