tai taip ir yra bet ushsidejus didesnius ratus tarpas nuo padunges iki arkos padideja gerokai, nors pas mane labiausiai tai pastebima galia.taxistas rašėCOLONKazko nesupratauJeigu as dabar pastatau sau 17 ratus, pagal skaiciuokle parenku padungiu auksti, tai man atrodo kad viso rato aukstis turi buti toks pat kaip ir buvo. Nu +/- 2cm. Tik kad gaunasi platesni ratai. Ar as kazka ne taip supratau
Galanto suzeminimas
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Subaru Impreza
- Swifty
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 13, 02:00
- AutomobilisCOLON Nissan 200sx ir juodas golfas
- SkypeCOLON kempius
- MiestasCOLON Vilnius
tai pas tawe ir taip su ratais kaip duobes jauciasi, bet uztat koks malonumas vaziuoti lygiam kely ir dar stabilai busAusriukas rašėCOLONnu tai pasikeisti tai galeciau tarkim, bet tada jau butinai i servisa reiks varyt kai priesh ziena ratus keisiuos, o tai kainuoja, o dabar tai nieko nekainuoja ir dar spyruokles ir kainuoja, nebent tu man dovanu siulaiSwifty rašėCOLONsese ziema gi uzsideti galesi savo standartines spyruokles, bulves veziojant auto nenusies nes tos spyruokles ir kietesnes bus,
pati pamatysi kad maloniau vaziuot su jom vasara bus kai auto taip nesiubos ant posukiu![]()
tai vat spyruokles svediskos Kilen zemina 40/20mm![]()
ir sakai spyruokles kietesne, mashina nenuses kai prikrausi (tarkim) tai tai reishkia kad kiekviena duobe jausis, kaip pas tave

- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Bet kodel padideja tarpai??? Jeigu padanga gerai parinkta, tik platesne, tai kaip tik turetu atrodyti kad padanga arciau arkos. As tai cia ziurejau padangu skaiciuokle, tik nezinau kiek cia tiesos http://klubas.autos.lt/index.php?group= ... &src=tyresAusriukas rašėCOLONtai taip ir yra bet ushsidejus didesnius ratus tarpas nuo padunges iki arkos padideja gerokai, nors pas mane labiausiai tai pastebima galia.taxistas rašėCOLONKazko nesupratauJeigu as dabar pastatau sau 17 ratus, pagal skaiciuokle parenku padungiu auksti, tai man atrodo kad viso rato aukstis turi buti toks pat kaip ir buvo. Nu +/- 2cm. Tik kad gaunasi platesni ratai. Ar as kazka ne taip supratau
Vizualiai tarpai padideja, padanga plona akiai tai salyginai tarpas pagal padanga atrodo didesnistaxistas rašėCOLONBet kodel padideja tarpai??? Jeigu padanga gerai parinkta, tik platesne, tai kaip tik turetu atrodyti kad padanga arciau arkos. As tai cia ziurejau padangu skaiciuokle, tik nezinau kiek cia tiesos http://klubas.autos.lt/index.php?group= ... &src=tyresAusriukas rašėCOLON tai taip ir yra bet ushsidejus didesnius ratus tarpas nuo padunges iki arkos padideja gerokai, nors pas mane labiausiai tai pastebima galia.

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aik Aik... Kaip tau gali kas padidėt, jei ratas išlieka tas pats? Tipo jei aš vienoj kišenėj turiu 30Lt po 10, o kitoj 20Lt vienoj kupiūroj, o po to paimčiau toj kur 30 ir padaryčiau 30Lt iš 10Lt ir 20Lt kupiūros, o kitam padaryčiau 20Lt po 10LtAusriukas rašėCOLONtai taip ir yra bet ushsidejus didesnius ratus tarpas nuo padunges iki arkos padideja gerokai, nors pas mane labiausiai tai pastebima galia.taxistas rašėCOLONKazko nesupratauJeigu as dabar pastatau sau 17 ratus, pagal skaiciuokle parenku padungiu auksti, tai man atrodo kad viso rato aukstis turi buti toks pat kaip ir buvo. Nu +/- 2cm. Tik kad gaunasi platesni ratai. Ar as kazka ne taip supratau

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
nu tau kaip kompiuterastui gal ir nepadaugeja ir nesumazeja, o mano specialybes zmogus gali ir pamazint ir padidint, be jokiu neteisetu veiksmuZyXEL rašėCOLONAik Aik... Kaip tau gali kas padidėt, jei ratas išlieka tas pats? Tipo jei aš vienoj kišenėj turiu 30Lt po 10, o kitoj 20Lt vienoj kupiūroj, o po to paimčiau toj kur 30 ir padaryčiau 30Lt iš 10Lt ir 20Lt kupiūros, o kitam padaryčiau 20Lt po 10LtAusriukas rašėCOLON tai taip ir yra bet ushsidejus didesnius ratus tarpas nuo padunges iki arkos padideja gerokai, nors pas mane labiausiai tai pastebima galia.![]()
![]()
Kelnėse daugiau babkių gi nepasidarė
Mažiau irgi
![]()
Niekas nesikeičia
(gerai čia pavariau)

Subaru Impreza
Subaru Impreza
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- MiestasCOLON Vilnius
nu sutinku kad optine apgaule, bet vistiek...egisas rašėCOLONKuris is viduriniu apskritimu didesnis kairinis ar desininis klausimas ? Galite pasiimti liniuote ir pasimatuotiGreiciausiai tai tiesiog optine iliuzija gerbiamieji
Tikiuos supratot ka noriu pasakyt

ir nieka ash nekeisiu ir niekas te neplaukioja ir galima apie tai nebekalbeti

Subaru Impreza
Subaru Impreza