...gi greit pawasaris ir panasiai, tipo tu deses sawo juodus ratus r17 su kuriais tavo auto atrodo kaip traktorius(tipo auksta

bet ka ash zinau, ar verta tai daryti

na ir taip su 17 dinksta pusia konforto, bet kai jau pripranti tai nelabai ir jauciasi, o jai ir kita puse dinks tai ishvis busMatosas rašėCOLONžinoma važiavimas bus ne toks komfortabilus, bet atrodys gal ir pimpinčiau![]()
šiaip nežinau Aušriuk ar verta, taigi pas tave universalas, gal ir nevežiosi tu jokių bulvių, bet mano manymu universalas neturi būt žema auto
TAIPAusriukas rašėCOLONna ir taip su 17 dinksta pusia konforto, bet kai jau pripranti tai nelabai ir jauciasi, o jai ir kita puse dinks tai ishvis busMatosas rašėCOLONžinoma važiavimas bus ne toks komfortabilus, bet atrodys gal ir pimpinčiau![]()
šiaip nežinau Aušriuk ar verta, taigi pas tave universalas, gal ir nevežiosi tu jokių bulvių, bet mano manymu universalas neturi būt žema auto![]()
ir vezioju ash ir bulves ir stalus ir ka tik nori, tsakant bagazines talpa naudojama pagal paskirti![]()
jauciu neapsimoka uzsiimt jokiom ten kaitalionem
NE jei suzeminimas bus normoj (ta prasme buferiai nebus 2 cm atstumu nuo zemes) tai viskas bus gerai, geriau ziuresis masina, bus stabilesne bishki ir jei spyruokles nebus mane in china, tai ir bulbas ir stalus ir netgi matosa galesi veziot be problemuMatosas rašėCOLON TAIP
na beet jei auto yra exploatuojama pagal paskirty, tai kam iš jos daryti nascar'ą, ta prasme juk lėktuvui spoilerio papldomo neklijuotumMicius rašėCOLONNE jei suzeminimas bus normoj (ta prasme buferiai nebus 2 cm atstumu nuo zemes) tai viskas bus gerai, geriau ziuresis masina, bus stabilesne bishki ir jei spyruokles nebus mane in china, tai ir bulbas ir stalus ir netgi matosa galesi veziot be problemuMatosas rašėCOLON TAIPO seip tai rimciuxas kazkuriam poste teisybe parase: grozis reikalauja auku
na klipiecas sužemintas atrodo tikrai geriau, bet tada pravažiuot visur sunkiau, tarkim dabar aš važiuodamas (kildamas) į forum palace viršutinę aikštelę siekiu sijoną, tai jei susižeminčiau, mana utektų statyt apatinėj aikštelėj ir tempt savo 100 W į viršųrimciux rašėCOLONaukok aukok nekausyk Matoso jis visiems pakenkt nori! o pats db begs i krautuve pirkts zemesniu spiruokliu ir zemins niekam nezinant![]()
![]()
Ausriukas rašėCOLONnu tarkim susizeminu pagal 17 ratus, nors man ir nezeminta normaliai atrodo, nors bortai maziau maishosi, o kaip tada kai ziema vel ushsidedu 15
na čia jau daugiau nei 2x2 gausismarius rašėCOLONJei labai myli savo auto ziemai dedi atgal standartines spyruokles, jei ne -bruzini dugna, viskas paprasta kaip 2x2![]()
Ausriukas rašėCOLONnu tarkim susizeminu pagal 17 ratus, nors man ir nezeminta normaliai atrodo, nors bortai maziau maishosi, o kaip tada kai ziema vel ushsidedu 15
na ash taip ir galvojau, taigi kaip ir nuspresta nieka ash nesikeisiumarius rašėCOLONJei labai myli savo auto ziemai dedi atgal standartines spyruokles, jei ne -bruzini dugna, viskas paprasta kaip 2x2![]()