pas mane va taip magelis stovi, galvojau gaut kokia plasmase juoda ir visa skyle uzdengt.. bet cia pisl..s daug.. zodziu pasiguodziau..

uždengsi - labai daug šansų, kad "patikrins" kokią naktį seniai šalčiai kas po dangteliu gyvenaKevinas rašėCOLONhttp://www.zydrune.puslapiai.lt/1.htm - cia rasyta apie dangtelius uzdenti mageliui... is kur gauti ka nors 1G eclipsui? ka manot? ka patartumet?
![]()
pas mane va taip magelis stovi, galvojau gaut kokia plasmase juoda ir visa skyle uzdengt.. bet cia pisl..s daug.. zodziu pasiguodziau..
keitei 3G originalu maga i kazka kito?Nasas rašėCOLONað irgi tokià mintá rezgiau, bet atsisakiau nes manau tikrai kad patikrintø, o jiems kas - gal pasiseks galvoja, gal rasim kà po tuo dangteliu. ai iðsiimu visada visà patefonà ir ramuma
taip, persidėjau iš 1G savo Pioneer'ių, nes tam originaliam Infiničiui kodo reikėjo. o kol kodą gavau, jau buvo atsibodę dainuoti pačiam, tai buvau spėjęs persidėt iš 1G patefonąwytska rašėCOLONkeitei 3G originalu maga i kazka kito?Nasas rašėCOLONaš irgi tokią mintį rezgiau, bet atsisakiau nes manau tikrai kad patikrintų, o jiems kas - gal pasiseks galvoja, gal rasim ką po tuo dangteliu. ai išsiimu visada visą patefoną ir ramuma
nu nieko sau.. durniai altas, ir signolkiu nemoka det, tik prigadino ir kaip visada lydmetalio ant kilimeliu privarvinoNasas rašėCOLONtaip, persidëjau ið 1G savo Pioneer'iø, nes tam originaliam Infinièiui kodo reikëjo. o kol kodà gavau, jau buvo atsibodæ dainuoti paèiam, tai buvau spëjæs persidët ið 1G patefonàwytska rašėCOLON keitei 3G originalu maga i kazka kito?juokingiausia jungiant magà buvo tai kad Altas neapsiëmë to padaryt, matai pas tave amerikoniðka maðina, kaþkas nematyto, su originaliu stiprintuvu ir t.t. . tai per gerà pusdiená pasijungiau pats, iðsiardþiau pusæ maðinos, atsekiau laidukus, iðmeèiau ko nereikia ir galø gale pasijungiau
tai signalkes visur belekaip deda, kazka jau snekejom, paskui byra panelewytska rašėCOLON nu nieko sau.. durniai altas, ir signolkiu nemoka det, tik prigadino ir kaip visada lydmetalio ant kilimeliu privarvino
na mana alte dėjo signalizaciją, tai garsiakalbį įmontavo po posparniu, o ten negalima montuot, nes gauna drėgmės ir pareina jis, tai blem po kiek laiko turėjau vėl jiem mokėt kad perdarinėtų ir dėtų kitą garsiakalbįNasas rašėCOLONna kažkaip signalkes tai normaliai sudėjo. ir 1G seniau ir 3G dabar signalkes pas juos dėjau. nu aišku ant kilimėlių kiek prišiukšlino tai nesutvarkė ir man kaip visada. bet va su tuo mago pajungimu tai sakau juokiausi taip nemažai
Kad labai nervina kas karta issiiminet ji...Dzhedaj rašėCOLONIr ka kad uzhdengsi? Nuo vagystes nebutinai apsaugos.
O siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengtaioma rašėCOLONuždengsi - labai daug šansų, kad "patikrins" kokią naktį seniai šalčiai kas po dangteliu gyvena iš patirties sakau, man taip buvo
Kaip pasakytu koks pensininkas, EXkareivukas: "JEI MAN DUOTU AUTOMATA..."Matosas rašėCOLONna mana alte dėjo signalizaciją, tai garsiakalbį įmontavo po posparniu, o ten negalima montuot, nes gauna drėgmės ir pareina jis, tai blem po kiek laiko turėjau vėl jiem mokėt kad perdarinėtų ir dėtų kitą garsiakalbįNasas rašėCOLONna kažkaip signalkes tai normaliai sudėjo. ir 1G seniau ir 3G dabar signalkes pas juos dėjau. nu aišku ant kilimėlių kiek prišiukšlino tai nesutvarkė ir man kaip visada. bet va su tuo mago pajungimu tai sakau juokiausi taip nemažai
O jei aplink visur išimta, o tavo uždengta- tai ko nepatikrint, o gal bus!Kevinas rašėCOLONO siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengta.
nu jei bus tada:ZyXEL rašėCOLONO jei aplink visur išimta, o tavo uždengta- tai ko nepatikrint, o gal bus!Kevinas rašėCOLONO siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengta.