Pas mane tokie patys simptomai.Pirmadieni diagnostikai keliauja mašina,žiurėsim ka parodys.Tomasis rašėCOLONJep, temperatūriniai davikliai eclipsėj yra netgi 3 pasirodoVienas kondicionieriui, kitas, kad rodytų skydelyje temp. ir trečias, kuris siunčia duomenis į Ecu. Žadėjau tą trečiąjį tikrint su multimetru, bet nagai nusiraitė nuo šalčio ir nieko nebedariau
Beje, naujas simptomas pas mane, užšyla pilnai variklis, tada perjungiu specialiai į benzą ant laisvų apsukų. Tada kažkas, ko dar nemačiau- apsukos šokinėja nuo ~700 iki 1500rpm diapazone, jaučiasi kaip šaudymas ant benzo, variklis purtosi biški. Tai kas čia per velnias?
Ant dujų viskas ok. Jei būtų temp daviklis, tai šiltas motoras dirbtų gerai? Purtytųsi tik tol, kol pašiltų?
Būtinai pranešk ką sužinosiM_actep rašėCOLONPas mane tokie patys simptomai.Pirmadieni diagnostikai keliauja mašina,žiurėsim ka parodys.Tomasis rašėCOLONJep, temperatūriniai davikliai eclipsėj yra netgi 3 pasirodoVienas kondicionieriui, kitas, kad rodytų skydelyje temp. ir trečias, kuris siunčia duomenis į Ecu. Žadėjau tą trečiąjį tikrint su multimetru, bet nagai nusiraitė nuo šalčio ir nieko nebedariau
Beje, naujas simptomas pas mane, užšyla pilnai variklis, tada perjungiu specialiai į benzą ant laisvų apsukų. Tada kažkas, ko dar nemačiau- apsukos šokinėja nuo ~700 iki 1500rpm diapazone, jaučiasi kaip šaudymas ant benzo, variklis purtosi biški. Tai kas čia per velnias?
Ant dujų viskas ok. Jei būtų temp daviklis, tai šiltas motoras dirbtų gerai? Purtytųsi tik tol, kol pašiltų?
Viskas tas pats pas mane. Tik apsukos šokinėja gal 1100-1700 diapazone. Įjungus dujas viskas čiki.Tomasis rašėCOLONapsukos šokinėja nuo ~700 iki 1500rpm diapazone, jaučiasi kaip šaudymas ant benzo, variklis purtosi biški. Tai kas čia per velnias?Ant dujų viskas ok.
O tai kodėl kai lauke iki -10 laipsnių, greitai pagriebia? Manau ir prie šiltų orų tada vargtų tas siurbliukas.aidas1975 rašėCOLONjei su dujom vazineji, tai dazniausiai pareina kuro siurbliukas, nesukelia spaudimo, kai turejau galanta sudujom problemos budavo tokios pacios, ant duju kurdavosi normaliai, o benzinu reikia drozti ilgai, kol siurblys sukelia spaudima ir uzsikuria, bandyk keist siurbly bake, kazkur forume maciau , kad pardavineja siurbliukus