snapsazs rašėCOLONparūkysim daugiau ir pamatysim kas per stebuklinga ta coltisma

snapsazs rašėCOLONparūkysim daugiau ir pamatysim kas per stebuklinga ta coltisma
su mano buvusiu tokiu pat varikliu mieste ivaziuodavau ~7l, trasoje 5l, kalba eina apie benza, dujos eidavo mieste 8l su biskeliu, trasoje duju 7l su biskeliu, pasikeiciau galingesni varikli ekonomiskumas dar padidejonitroLT rašėCOLONŠiandien pirmąsyk matavau maždaug kiek ryja maniškis Coltas. Užsipyliau pilną baką, pravažiavau 510km mieste ir vėl užsipyliau iki dugno. Gavosi 43,5 litrai. Tai sąnaudos praktiškai visus km susukus mieste gavosi ~8,53l/100km. Šiaip dar galėčiau važinėti konservatyviau, nes kartais padrožiu apsukų nemažai su pirmom šaibom, gal tada ir padaryčiau iki kokiu 8l, bet nežinau ar tai tikrai realu.
Kaip kitiems su panašiais Coltais sekasi?
deja realybė mano atvejuZND007 rašėCOLONeinu ir as pabandysiu zvakes pakiestgal irgi trys litrai nukris sanaudu
Man paskutinis 1kkm mažiau 15 litrų nesigauna.Roliz rašėCOLONdeja realybė mano atvejuZND007 rašėCOLONeinu ir as pabandysiu zvakes pakiestgal irgi trys litrai nukris sanaudu
mieste valgydavo po 16 l duju paskutiniu metu, o autostradoj išvis po 11 l, o ir map'o grafikai pieva visiška gaudavosi.
60 l benzino bakas, o 42(36-34) dujų bakas.ODUVANAS rašėCOLONo kiek litru talpos bakas 2.5 v6?
BMW E39 528 mieste valgo 9 ltr.ZND007 rašėCOLONpuikus pavyzdys bmw E39 2.5 motoras mieste 9.5l, BMW E39 2.8 motoras 9l