ir neziurekit tokius dalikus,kad ant dangtelio ipilimo parasita 5w40,tai toki visalaika ir pilsiu... jeigu taip mastit,tai tada paziurekit iki kada jusu servisu knigele baigesi,kai joja baigesi kilometrai nieks nekeicia motora i nauja..
Tai va Liqui Moly 5litrai kainuoja 100lt,o mobil 60lt... ta pati mobila pila lietuvoja,del to man nepatinka jie,o castrolas labai dega,isardai motora ir labai daug nuosedu,variklis tamsus darosi viduja... tie visi motecai,isvis negalima tokius tepalus pilt,dar negalima pilt tepalu,kurie parsiduoda Maximoi,Senukose..ten podjobke,o ne tepalas. total gal ir nieko,nors cia daug priklauso nuo pacio varklio..ar jis spizynis,ar aliuminis,varikliai skirtingu karstumu,pvz pas mitsuba didelis radiatorius ir labai daznai dirba ventiliatorius,pas honda jis 2gubai mazesnis..pats variklis hondos ne taip kaista,reiskia tepalai jam tinka 5w40..mitsubai netinka.. vel gi daug priklauso nuo pravazioto km,kuo daugiau tu vazineji,tuo daugiau visi reikami tarpeliai variklija dideja,reiskia tu tuos tarpelius turi kompenciot su tepalo klampumu..aisku niekad neatspesi ka pile savininkas pries tave,jei jis suda pile,tai jau tau geri tepalai nepadesJulius57 rašėCOLONMatyt aš senų pažiūrį ir pasitikiu tik Mobil ir Castrol tepalais, dar iš bėdos Total. o tie visi Liqui moly, motec ir visi kiti tai hujne kažkokia...
Sorry seni, bet aš Mobila naudojau kai sportavau 5w50, jo litras kainavo 36lt, lentynoje, iš po stalo biški pigiau gaudavosi, tai 5 litrai biški brangiau kainavo nei 100lt.Edd rašėCOLONTai va Liqui Moly 5litrai kainuoja 100lt,o mobil 60lt... ta pati mobila pila lietuvoja,del to man nepatinka jie,o castrolas labai dega,isardai motora ir labai daug nuosedu,variklis tamsus darosi viduja... tie visi motecai,isvis negalima tokius tepalus pilt,dar negalima pilt tepalu,kurie parsiduoda Maximoi,Senukose..ten podjobke,o ne tepalas. total gal ir nieko,nors cia daug priklauso nuo pacio varklio..ar jis spizynis,ar aliuminis,varikliai skirtingu karstumu,pvz pas mitsuba didelis radiatorius ir labai daznai dirba ventiliatorius,pas honda jis 2gubai mazesnis..pats variklis hondos ne taip kaista,reiskia tepalai jam tinka 5w40..mitsubai netinka.. vel gi daug priklauso nuo pravazioto km,kuo daugiau tu vazineji,tuo daugiau visi reikami tarpeliai variklija dideja,reiskia tu tuos tarpelius turi kompenciot su tepalo klampumu..aisku niekad neatspesi ka pile savininkas pries tave,jei jis suda pile,tai jau tau geri tepalai nepadesJulius57 rašėCOLONMatyt aš senų pažiūrį ir pasitikiu tik Mobil ir Castrol tepalais, dar iš bėdos Total. o tie visi Liqui moly, motec ir visi kiti tai hujne kažkokia...![]()
nu zodziu,sitoj temoi norejau parodit,kad tepalas 5w40 tinka musu ziemai iki -40 laipsniu,bet vasarai jau netinka,laipsniais parodita tik +20,o pas mus buvo ir +30
ir pasakik kad kai sportavai tau nebuvai indeklu prasukes?Edd rašėCOLONSorry seni, bet aš Mobila naudojau kai sportavau 5w50, jo litras kainavo 36lt, lentynoje, iš po stalo biški pigiau gaudavosi, tai 5 litrai biški brangiau kainavo nei 100lt.
Viską aš suprantu, tiesiog kiekvienas mes turim savo teoriją,
p.s. dar pamiršau Xado tepalus, jie irgi geri
praktiskai tiem kas nori visus metus su vienais tepalais pravaziuot reiktu pilt 10w40 ar 10w30. O kas turi piniga ir ale sportini varikli, kuri tausoja, tai ir keicia du kart i metusskirmukz rašėCOLONnesuprantu ka si lentele reiskia???
ir pasakik kad kai sportavai tau nebuvai indeklu prasukes?Edd rašėCOLONSorry seni, bet aš Mobila naudojau kai sportavau 5w50, jo litras kainavo 36lt, lentynoje, iš po stalo biški pigiau gaudavosi, tai 5 litrai biški brangiau kainavo nei 100lt.
Viską aš suprantu, tiesiog kiekvienas mes turim savo teoriją,
p.s. dar pamiršau Xado tepalus, jie irgi geri