Riebus rašėCOLONTAIP!
ir gan neblogai leidzia ir kito pasikaiskinomo as nerandu nes kebulas sandarus o bega butent pro ten ir butent pro desine puse gal konstrukcijos defektas bbz nu bet vnz bagazine sandari slangu irgi bega matosi per plasmases tiesiai is ten nu nezinau ar genijum reikia but
o del serveteliu as rimtai turetu padeti diagnozuoti palieki nakciai ir psio
beja man cia tuoptelejo kad atsiranda vanduo butent masinai vaziuojant o ne stovint del aerodinamikos kebulo vandens lasialiai gali subegti tiesiai per posukio dali i vidu nu nzn bet pvz jei po lietaus pastebetum tai pamatytum kad sustojus ir palijus matosi pro kur vanduo nubego ir buten is lempos susijungimo su kebulu vietos sruva lietutis (isorineje dalyje)

taip isorineje dalyje matosis , bet cia taigi isore, o jis tiesiog tip nubega, man roc
o i vidu tai neprisikondencuos tiek, be to butu dregna visur, o as daba atvertes ta vailoka varineju tai jis sausas kaip vaiko uzpakaliukas per reklama
tikrai nezinau pro kur ten gali leist, kaip ir minejau pro lempa jei leistu tai kitoj vietoj vanduo laikytusi, nebent ten kosmosas
siaip su tais popieriukais tai galima issiaiskint ,bent jau ar nuo virsaus teka ar kazkur kitur vanduo purskia (nu padedi popieriu tiap kad ore laikytusi jis, ten yra vietos tokios), nes labai jau nemazas kiekis, o jei desi ant dugno tai jis tau visas suslaps ir fig nesuprasi nuo kurios puses ten slampa
beto buvo ir kaireje puseje biski padreke, bet nezinau ar cia diesiog dregme sugere visas vailokas ar ir ten leidzia

be to gali buti varijantas kad leidzia kazkur o vanduo susirenka toj pusej i kuria auto labiau pasvires, pas mane jis ir buna kairen pasvires
siaip ar taip cia isbandymas eklipsistam bus issiaiskint per kur visgi leidzia
ir dar vienas paradoksas - vanduo tai pradejo rinktis kai atsirado lietus o pries tai ir plaunu pac plaudavau ir nieko (arba tik nepastebedavau, bet cia maza tikimybe

)
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis
Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi