Tai jei tėvai ir nupirks ir išlaikys, tai koks skirtumas kokia mašinaTomykas rašėCOLONTai va, vasara varau dirbt, kad padegt bent dali sumos kuria tevai isleis prikdami man automobiliMan 17 metu ir kai tik gausiu teises planuoju pirkt Eclipse 1g.Tai va norejau paklaust ar apsimoka tokiam pacukui kaip as imt tokia masina? Ta prasme ar daug kainuos islaikymas, ar prie sviesaforo nepades manes koki gezai su raudonu Golpu
. Is anksto dekaju uz patarimus
Tausosiu ir cakckinsiu!!!Ausriukas rašėCOLONviskas vaikeli priklauso tik nuo tavesjei mylesi auto saugosi ir tausosi ja laimeja ir nelaimeja, tai ji tau tuo paciu ir atsidekos
![]()
o vyts ir Kęsts su randonu golfu visada padarys tave unt sviesaforo![]()
turi clipieca i visks normaliai
mana broliukas ir taip sake...Tomykas rašėCOLONTausosiu ir cakckinsiu!!!Ausriukas rašėCOLONviskas vaikeli priklauso tik nuo tavesjei mylesi auto saugosi ir tausosi ja laimeja ir nelaimeja, tai ji tau tuo paciu ir atsidekos
![]()
o vyts ir Kęsts su randonu golfu visada padarys tave unt sviesaforo![]()
turi clipieca i visks normaliaiPo laukus tikrai nebus draskoma
nu tai ko cia tadu perginevi, zinok tvarkingu auto remontuot nereikiaTomykas rašėCOLONNe rimtai as...Ausriukas rašėCOLON mana broliukas ir taip sake...Pas mus seimoj visos masinos priziuretos ir tvarkingos, sitas man i galva ikalta
tokią mašiną tokiam pacukui apsimoka imt, nes vistiek paskui pasensi ir turbut koki limuzina ar karavana vairuosi į galą ir bagažinę uošvę su vaikais ir vežimukais susidėjęs...Tomykas rašėCOLONTai va, vasara varau dirbt, kad padegt bent dali sumos kuria tevai isleis prikdami man automobiliMan 17 metu ir kai tik gausiu teises planuoju pirkt Eclipse 1g.Tai va norejau paklaust ar apsimoka tokiam pacukui kaip as imt tokia masina? Ta prasme ar daug kainuos islaikymas, ar prie sviesaforo nepades manes koki gezai su raudonu Golpu
Na taip, Eclipse mano svajone (2g) taciau kol tiek pinigu nera bus gerai ir 1g, tiesa sakant kuo toliau tuo labiau painkaNasas rašėCOLONtokią mašiną tokiam pacukui apsimoka imt, nes vistiek paskui pasensi ir turbut koki limuzina ar karavana vairuosi į galą ir bagažinę uošvę su vaikais ir vežimukais susidėjęs...Tomykas rašėCOLONTai va, vasara varau dirbt, kad padegt bent dali sumos kuria tevai isleis prikdami man automobiliMan 17 metu ir kai tik gausiu teises planuoju pirkt Eclipse 1g.Tai va norejau paklaust ar apsimoka tokiam pacukui kaip as imt tokia masina? Ta prasme ar daug kainuos islaikymas, ar prie sviesaforo nepades manes koki gezai su raudonu Golpu
toliau, išlaikymas tai čia ydomiai, gali visaip buti, priklausomai kiek benzo pilsi, kiek remontuosi, kiek daužysi, kiek policijai dar baudų sumokėsi... ir galiausiai atsakymas į paskutinį klausimą - raudoni golfai valdo, jie visada pirmi
![]()
p.s. 1G geras pasirinkimas, sveikinu