KAIP PASIJUNGT MUZIKIKE
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
o gal geriau nuvaziuok pas elektrika? ;]] siaip pas mane jokiu rakciuku nereikia muzikikei.. mh.. o siaip gana juokinga istorija tavo, dar kaip tik galvojau pries pora dienu lipdamas universitete laiptais: :censored:.. kokia nesamone butu jei magas veiktu tik su rakciuku.. (lipant laiptais kyla ivariausiu minciu ir pamastymu..) 

- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Man tai ant puodo sedint daug minciu kyla........visokiu........Kevinas rašėCOLONo gal geriau nuvaziuok pas elektrika? ;]] siaip pas mane jokiu rakciuku nereikia muzikikei.. mh.. o siaip gana juokinga istorija tavo, dar kaip tik galvojau pries pora dienu lipdamas universitete laiptais:.. kokia nesamone butu jei magas veiktu tik su rakciuku.. (lipant laiptais kyla ivariausiu minciu ir pamastymu..)

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
...xorosho tebe s'junnosti na peske sidet' i igrat', a ja tak uz 5 let na travke sizhu.Aikste rašėCOLONMan tai ant puodo sedint daug minciu kyla........visokiu........Kevinas rašėCOLONo gal geriau nuvaziuok pas elektrika? ;]] siaip pas mane jokiu rakciuku nereikia muzikikei.. mh.. o siaip gana juokinga istorija tavo, dar kaip tik galvojau pries pora dienu lipdamas universitete laiptais:.. kokia nesamone butu jei magas veiktu tik su rakciuku.. (lipant laiptais kyla ivariausiu minciu ir pamastymu..)
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
A vot tai geriau ant puodo sėdint mastyt, nes perskaites šitai prisiminiau nelinksmą istoriją, kaip kolega, eidamas per perėją galvojo ir prisiminė, kad pinigus namie paliko. Staigiai apsisuko ir... po mėnesio į darbą grįžoAikste rašėCOLONMan tai ant puodo sedint daug minciu kyla........visokiu........Kevinas rašėCOLONo gal geriau nuvaziuok pas elektrika? ;]] siaip pas mane jokiu rakciuku nereikia muzikikei.. mh.. o siaip gana juokinga istorija tavo, dar kaip tik galvojau pries pora dienu lipdamas universitete laiptais:.. kokia nesamone butu jei magas veiktu tik su rakciuku.. (lipant laiptais kyla ivariausiu minciu ir pamastymu..)

- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
Bet visdelto tai geriausia atsivesti normalu laida nuo akumo. ir plius gera mase padaryti.
O tai su tais gamykliniais tai buna visokiu nesamoniu(pvz jei klausai garsiai tai kai kur net mago apsvietimas mirksi, bo neuztenka sroves or smth).
Krc mase prijungti reikia pire kebulo tik kad geras kontaktas butu, o pliusa reik nuo akumo atsivesti va tada bus gerai.
Ir dar reik kolonkem laidus pakeist, nors bendrai tai nereikia. Uztenka tokiu kokie yra vistiek nieko nesiskirs. nebend HIEND deti.
O tai su tais gamykliniais tai buna visokiu nesamoniu(pvz jei klausai garsiai tai kai kur net mago apsvietimas mirksi, bo neuztenka sroves or smth).
Krc mase prijungti reikia pire kebulo tik kad geras kontaktas butu, o pliusa reik nuo akumo atsivesti va tada bus gerai.
Ir dar reik kolonkem laidus pakeist, nors bendrai tai nereikia. Uztenka tokiu kokie yra vistiek nieko nesiskirs. nebend HIEND deti.

- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Pasaulis yra labai sudetingas kai ziuriKevinas rašėCOLONkazkokia nesamone.. :/ va kai stipriaka tai nera nuo ko vesti tik nuo akumo o maga.. nzn kazkaip keista man.. :/

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Teisingai sneka, reikia geltona su raudonu jungti i viena, o nuo antenos eina mase, tai mases ieskot kaip ir nereikia, tas geltonas laidas man rodos nuo spineles pareina, tai reikia tuos du laidus susukt i viena ir i mago + ivaryti, pas mane taip sujungta ir viskas dzirba
Lancer 94-95, 1.6 benzas, gerai eina, tik pastoviai islenda koks shudukas 

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu as asmenishkaij pas jelektrika vesciau, nes jau esu taip su pajunginejimais metodom tyka megeli supleshkines, nepagailekit chebra 20lt ir ranku terliotis nereiks plius dar
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Neiroc
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 400
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 23, 03:00
- AutomobilisCOLON Audi 80 Q 2.2
- SkypeCOLON xneiroc
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
as tai pagaleciau tu 20 lt, nes cia jau nebezinau kiek kartu vis apie ta pati rashoma, o zmones tingi paskaityti ir pasijungti patys...Pliustas rašėCOLONnu as asmenishkaij pas jelektrika vesciau, nes jau esu taip su pajunginejimais metodom tyka megeli supleshkines, nepagailekit chebra 20lt ir ranku terliotis nereiks plius dar
kitawertus abieju kairiu ranku efektas, tuomet waziuojat 20lt ir pajungs!
0000 80 '90 2.3 Q US-ed
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
----------------------
R.I.P:Pajero 2.5TD '88m, Lancer 1.6GLXi '94m,Mazda 626 2.2 '88m, OOOO '87 1.8GTi, Supra 3.0T '89, VVV Gols '91 1.8 mono aftomats
:censored: :censored: aparatai jus......del mago tiek priraset...... vnz pirma: jei rankos kreivos - vaziuokit pas elektrika. Jei si bei ta mokat padaryt gerai - junkites patys. siaip nzn kaip kitur bet daugumoj masinu ateina pliusas trimis laidais: pastovus, nuo raktelio ir nuo apsvietimo. pastovaus ir to nuo raktelio (geltono ir raudono) sujungt i kruva nepatariu, nes jus pastovu pliusa paduosit visur kur jsi atsiranda ijungus rakteli (t.y. masian bus pastoviai su ijungtu degimu). na nebent noretumet statyti dioda ar koki velnia. TACIAU....kas jum, elektrikai, trugdo pajungt pastovu pliusa i mago du kontaktus, o nuo spyneles pliusa paprasciausia uzizoliuot? (vistiek pagrindine srove ateina tuo laidu kur pastovus pliusas). KAs del mases, tai nuo antenos mase paprastai per silpna....pasukus garsa pradeda mirgciot visas salonas pvz eclipsese. (aisku nuo mago priklauso dar) taigi mase reiktu jungti prie kebulo jei nera zmoniskos atvestos.... tik paziurekit kad prijungtumet normalioje kebulo vietoje, o ne ant kokio skydelio kuris su kebulu per viena plienini varzta susuktas ir lieciasi poroj kvadratiniu milimetru plieno su likusiu kebulu.... (plienas - blogas laidininkas, todel reikai didelio skerspjuvio kontakto, kad sroves kritimas butu normos ribose).....tai va.....sekmes....... o siaip man patiko VDO dayton....na bent jau viena maga maciau.... isemus rakteli magas ishsijungia, taciau be raktelio paspaudus ON mygtuka vel isijungia. tai siaip labai patogu: islipant nereikia isjunginet, o jei nori muzono be raktelio : mygtuka paspaust nesunku
nostalgija: raudona Mitsubishi Eclpse GS,
dabar: juoda Mitsubishi Eclpse GS, Šiauliai
dabar: juoda Mitsubishi Eclpse GS, Šiauliai