Kadangi turiu 2 tokias puse velnio (teisingai augancias) rankas ir megstu jas naudoti pagal paskirti (ne ne krutu ir subiniu ciupinejima turiu omeni, nors tas irgi smagus uzsiemimas), nutariau, kad kadangi jau viska pradejau masinoje daryti pats ir nemazai jau Esu padares, reikia taipogi pabandyt ir ismokt keisti pagrindini dirza. Nes tepliotis masinose yra KAIFAS!!!
Beda yra tame, kad nesu to anksciau dares ir deje, nei interneto platybes, nei sio forumo "paieskos" pagalba Man nepagelbejo surasti kokybiska ir issamu paaiskinima, kaip tai padaryti. Tai nutariau kreiptis i Jus gerbiamasai.
Si ta zinau:
1) jei bus blogai uzdetas dirzas, gali voztuvai nestebuklingu visiskai budu atsidurti cilindru galvose (Kas jau buve atsitike Mano ankstesneje masinoje, deje).
2) na ir emm reik tureti irankiu

3) Reiks nuimti apsauga dirzo, vairo stiprintuvo dirzeli su itempeju (jei taip tas dalykas vadinasi...). dar kaska tikrai reiks nuimti, bet nelabai zinau.
4) turiu itempeja kuri pataria zmones taipogi pakeist. Dar sako, reik vandens pompa pakeist, taciau nesu jos nupirkes ir siaip neturiu zalio supratimo, kaip jinai atrodo ir koks jos funkcionalumas (ka gal kas nors ta proga ir galetu papasakoti apie ja).
Taigi, kas galetu prisideti paaiskinant, kokia seka ka reikia padaryti, kad padaryti "succesfull story"?
P.S. Idesiu butinai "How-to" su smulkiais nurodymais ir Apipennom Fotkem kur, ka ir kaip daryti norint pakeisti Mitsubishi Lancer 1990 (ir ten kitu metu) pagrindini dirziuks.