Gal kazkas turejo toki "malonuma" ir gali pasidalint informacija?
Elektrikas sake pagrindinis kompas nuejo saibom... Ar gali taip but?
Komutatoriu pabandyk pakeist(Susitark kad jei nepades, grazinsi)ArmiNUX rašėCOLONMitsubishi Sigma 94m 3.0l 24v viena grazia diena bevaziuojant eme ir uzgeso... Is niekur nieko...Kame saknys? Is pradziu dar budavo taip kad uzsikuria ir vaziuoja kelias minutes kol variklis nepasyla... o galiausiai isvis net nebeuzsikuria
O starteris suka normaliai?ArmiNUX rašėCOLONMitsubishi Sigma 94m 3.0l 24v viena grazia diena bevaziuojant eme ir uzgeso... Is niekur nieko...Kame saknys? Is pradziu dar budavo taip kad uzsikuria ir vaziuoja kelias minutes kol variklis nepasyla... o galiausiai isvis net nebeuzsikuria
kardanas musa i babina. Jo, man irgi atrodo, kad kazkas sugedo. Zinau kad yra zvakes, tai gal zvakes sugedo. Dar i padanga pabandyk paspardyt. Kas per patarimai is fokusininko dezes traukti pas tave...redline rašėCOLONNa ten pas Sigma isivaizduoju turetu buti nemazai daciku, dacikeliu, tai statyciau uz tai kad dacikas koks nusprogo. Bet reiktu diagnostikos, nes tai tai speliojimas belieka. Aisku neatmetu ir komutatoriu... Gal koks alkuninio daviklis nuejo...
Kuris daviklis konkreciai turetu nusprogt, kad butu isvardinti simptomai ? Jei atsakymas "Kazkuris, reik daryt diagnostika", tai is mano puses komentaru nebelieka...redline rašėCOLONFokusininko deze tu fokusininko deze, bent karta matei Sigmos varikliCia ne tavo superstas Galant ir ten be diagnostikos tai mazai tikimybes, kad pataikysi keisdamas viska is eiles.
Analogiski simptomai man buvo ant BMW. Buvo nusproges alkuninio veleno padeties daviklis. Ir nusprogo staiga, per 2 dienas. Ne taip kai kiti pasakoja palaipsniui. Ant Audi buvo nusproges palaipsniui gal kelias sav. silta sunkiai kuresi, paskui vaziuojant tampesi. O BMW kap minejau iskart numiro.Karys rašėCOLONKuris daviklis konkreciai turetu nusprogt, kad butu isvardinti simptomai ? Jei atsakymas "Kazkuris, reik daryt diagnostika", tai is mano puses komentaru nebelieka...redline rašėCOLONFokusininko deze tu fokusininko deze, bent karta matei Sigmos varikliCia ne tavo superstas Galant ir ten be diagnostikos tai mazai tikimybes, kad pataikysi keisdamas viska is eiles.
paskirstytojujeArmiNUX rašėCOLONKur yra Sigmoj komutatorius gal kazkas zino tiksliai ir tas Holo daviklis? Kaip juos patikrint ar jie normalus? Komutatorius tai kaip suprantu issuki zvake lieti prie pvz variklio ir kuriant turetu mesti skierka... jei nemeta tai fsio.. o kaip patikrint Holo?