turiu tokia pat carisma ir man uzmiesti apie 7l o mieste 10ZeRoX rašėCOLON1996 Mitsubishi Carisma 1.8l, užmiestis 5,9l/100km benzino, mašinoje buvo 4 asmenys.
tai tada ciki to pamaniau kad reik biski kazka pakeist kad maziau rytuZeRoX rašėCOLONTai viskas normaliai, čia 5,9 ant 70 užmiesčiu važiuojant. O šiaip lygiai tiek pat kaip ir tavo normaliai važiuojant man ima.
Čia rimtai? Visuomet taip greitai sušildavo pas tave? Pas mane pvz reikia nuvažiuot bent 3km, kad sušiltų variklis :/performancas rašėCOLONkapiecas ataslus orui:
mieste 15-17l = norm rezimu +boost (negalvojant apie kuro sanaudas), 20-25l = boost (negalvojant apie greicio apribojimus),
trasoj 10l = 90-100km/h(sito neisbandziau, bet turetu tiek but, kazkada teko bandyt) 13-15l = 140-160km/h
taij vat tiek litru LPG suvalgo kapiecas 100km slegis ~1.0bar
aisq iki 30 syla ant benzo, bet taij trunka iki 0.5 km
Na per 3 metus vazinejimo ikirtau, kiek lieka bake, kai uzsidega lempute. 5 litrai+- keli simtai gramu. Per dvi dienas su degancia lempute esu pravaziaves apie 20km, tuomet buvo rekordas i baka pyliau 57l. Nors realiai pagalvojus, nezinau istikro kokia bako talpa, ar 58l ar gal ir 63l.Dzhedaj rašėCOLONNiekas neskaičiuoja sąnaudų iki lemputės užsidegimo, nes ji yra labai netiksli ir gali skirtumas būti kelių litrų....
Pilamas is degalines, su baltarusiskas brangiau, nei normalus kurasDzhedaj rašėCOLONO kam iki užgesimo važiuoti? Pili visiškai pilną baką, važiuoji kiek nori ir vėl pili pilną baką. Tada skaičiuoji sąnaudas. Aišku, jei pilamas baltarusiškas, tai nepavyks taip padaryti