vakarinė dalis - dalyvausiu
miegama vieta - Miegosiu miegmaisi kur pakrites kampe siltam

Pen Spa 08, 2010 8:04 pm papildyta:
aisku jei kas duos atskira pakvietima

Dzukai visada buvo ramus zmones.roobis rašėCOLONApie pietų Lietuvą ir tylu..![]()
Camon! Kupiskis panu daug atsivezdavo visadascheichas rašėCOLONkupikskis svarsto ar dalyvaus...
Gaila, jog dar visą šį mėnesį nebūsiu Panevėžyje, o mielai tad prisijungčiau:)diatka2 rašėCOLONAs vaziuosiu is Panevezio.Galeciau pora prijaucianciu paimti.
jei jau taip uz visus moki, tai gal ir uz mane sumoketumMatosas rašėCOLONmane su Egle paimkRiebus rašėCOLONbeja pas mane masinoje 3 laisvos vietos tai galiu ka is vilniaus paimt su salyga kad nereikes lakiot po visa miesta ir rankiot kaip kazleku
Aušroniau, šį kartą už veltėdį mokėsiu ašai, taigi lauk peniondzųdar ir už bralį jaučiu teks sumokėti
jasna dela, gi žinai kaip atsidėkot reikiaAusriukas rašėCOLON jei jau taip uz visus moki, tai gal ir uz mane sumoketum
pasvalio krastas tyli - uzsivertes darbais paskutiniu metu... Turbut nebusiu.diatka2 rašėCOLONAs vaziuosiu is Panevezio.Galeciau pora prijaucianciu paimti.Gal dar kas is to krasto leks,tai galetumem susibekti kur pakeliui.Katen birzu ir pasvalio krastas galvojat