Ir kad kaimynui uztektuAusriukas rašėCOLONtai pasiimkit pagraust kokiu uzkandziu, kad alkani nebutumet.

Ir kad kaimynui uztektuAusriukas rašėCOLONtai pasiimkit pagraust kokiu uzkandziu, kad alkani nebutumet.
Tikrai taip... tie kepsniai per visa lėkštę jau skaniai stovi mano akysemiurdock rašėCOLONNusimato gardus stalasAusriukas rašėCOLON p.s. vakarinej palyje maistas bus is panevezio (viskas kaip per GM)
Man tai matosi tas vaizdas kad ryte vis dar yra maistoAistulka rašėCOLONTikrai taip... tie kepsniai per visa lėkštę jau skaniai stovi mano akyse![]()
![]()
Jo čia buvo gerasMindaugelis rašėCOLONMan tai matosi tas vaizdas kad ryte vis dar yra maistoAistulka rašėCOLONTikrai taip... tie kepsniai per visa lėkštę jau skaniai stovi mano akyse![]()
![]()
![]()
![]()
Tai pataisyk uzsakymaAusriukas rašėCOLONaš nesakiau, kad tokiais pačiais kiekiais užsakiauo tik, kad toks pat
Kaip visada sakai busi ir niekad nebuni..Virtual rašėCOLONLabas vakaras visiems
Manau sugebėsiu atvažiuoti į šį renginį
Senai visus mačiau bus proga su visais susibėgti
O kada aš nebuvau?AaGa rašėCOLONKaip visada sakai busi ir niekad nebuni..Virtual rašėCOLONLabas vakaras visiems
Manau sugebėsiu atvažiuoti į šį renginį
Senai visus mačiau bus proga su visais susibėgti
Kada buvai geriau pasakyk..Virtual rašėCOLON O kada aš nebuvau?
Na buvau Panevežyje, kaip sakiauAaGa rašėCOLONKada buvai geriau pasakyk..Virtual rašėCOLON O kada aš nebuvau?Na nesvarbu, amn jokio skirtumo, tik seip pastebejimas, akd visada tu itraukiamas i sarasus, pir pastaruoju metu beveik niekada niekur nedalyvauji..
mane su Egle paimkRiebus rašėCOLONbeja pas mane masinoje 3 laisvos vietos tai galiu ka is vilniaus paimt su salyga kad nereikes lakiot po visa miesta ir rankiot kaip kazleku